Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

 

 

«Δέχομαι άδικες επιθέσεις»

 

 

 

Ήταν λάθος η αναίρεση της κομματικής μου ιδιότητας, παρόλο που εγώ ο ίδιος τη ζήτησα, σχολίασε σύμφωνα με βουλευτές ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον της εξεταστικής για τη Siemens.

Στην κατάθεσή του που μόλις ολοκληρώθηκε, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Κώστας Τζαβάρας των ρώτησε αν είχε το δικαίωμα να αρνηθεί την έγκριση του προγράμματος «Ερμής» για τις τηλεπικοινωνίες του στρατού.


Πράγματι είχα το δικαίωμα, απάντησε ο πρώην υπουργός για να δεχθεί κατόπιν το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, ότι αφού η Siemens έχει παραδεχθεί μίζες σε κάθε πρόγραμμα, η παραδοχή αυτή οδηγεί σε διάφορους συνειρμούς. «Είναι όλα υποθετικά αυτά που λέτε, δεν έχει 
γίνει τίποτα», απάντησε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Στην ερώτηση πώς εξηγεί την πολυτελή ζωή του που εμφανίζεται δυσανάλογη των εισοδημάτων του, έκανε λόγο για άδικες επιθέσεις και κατέθεσε έγγραφα και αντίγραφα δηλώσεων πόθεν έσχες που, όπως υποστήριξε, δικαιολογεί όλες τις δαπάνες.


σ.σ. "Ας τραβήξουμε όλοι οι Έλληνες τα βυζιά μας...Τί λες ρε Τσοχατζόπουλε; Τολμάς και μιλάς για άδικες επιθέσεις; Εσύ; Στο καβούκι σου και γρήγορα και να λες ευχαριστώ στην τυφλή δικαιοσύνη που είσαι ελεύθερος"


Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/09/blog-post_1111.html#ixzz0yLexC7o4

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ