Εξιχνίαση δολοφονίας που έγινε πριν από 10 χρόνια
 
 
  
 
 
 
Την εξιχνίαση αποτρόπαιου εγκλήματος που διεπράχθη πριν από δέκα χρόνια, με θύμα άνδρα, 41 ετών, η εξαφάνιση του οποίου καλυπτόταν όλα αυτά τα χρόνια από πέπλο μυστηρίου, ανακοίνωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.Δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να είναι 50χρονος που δραστηριοποιείται στο χώρο της νύχτας, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια έκαψε και κομμάτιασε τη σορό του, μεταφέροντάς τη σε σκάφος, όπου, αφού την έδεσε σε άγκυρα, τη βύθισε σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής.

Ο 50χρονος, που ήδη ομολόγησε τις πράξεις του, συνελήφθη ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ήδη οδηγήθηκε στην ανακρίτρια από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το επόμενο Σάββατο. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία σε βάρος δύο ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό, δράστης και θύμα γνωρίζονταν καλά. Ο τελευταίος, μάλιστα, που ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, σύχναζε στην επιχείρηση που διατηρούσε ο δράστης. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές με οικονομικό υπόβαθρο και, όπως εκτιμούν οι διωκτικές αρχές, αυτές αποτέλεσαν το κίνητρο για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο δράστης, στα μέσα Μαΐου του 2000, επιβίβασε το θύμα στο αυτοκίνητό του και το οδήγησε στην επαρχιακή οδό Πανοράματος -Χορτιάτη. Καθ' οδόν πυροβόλησε το θύμα, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια, ο δράστης μετέφερε το πτώμα σε αγρόκτημα φίλου του και το εγκατέλειψε σε απόκρημνη πλαγιά. Αφού εκμυστηρεύτηκε την πράξη του στη σύζυγό του, στο φίλο του-ιδιοκτήτη της αγροτικής έκτασης και σε έναν ακόμη φίλο του, μετέβη την επόμενη ημέρα στο σημείο όπου είχε εγκαταλείψει τη σορό του άτυχου άνδρα.

Εκεί, έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα ενταφιασμού της σορού, προέβη στη σταδιακή αποτέφρωση και τον τεμαχισμό της, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε και τη φόρτωσε σε σκάφος του που ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Καλαμαριάς. Ακολούθως, έδεσε την τεμαχισμένη σορό σε άγκυρα και τη βύθισε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Κουφό στη Χαλκιδική.

Όπως έγινε γνωστό, ο φάκελος της εξαφάνισης του θύματος ξανάνοιξε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ύστερα από πληροφορία που έφτασε στις διωκτικές αρχές από συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/09/10.html#ixzz0yOVXanhI

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ