Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010


  ΜΠΟΧΑ...ΒΡΩΜΑ...ΔΥΣΟΔΙΑ.

 

Υπάλληλος της Βουλής η Γεννηματά..

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Έχουμε νεότερα σχετικά με το θέμα της Φώφη Γεννηματά.. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Γεννηματά έχει αποσπαστεί απο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Βουλή.. Πολύ καλά διαβάσατε.. Όπως είναι φυσικό, ως υπάλληλος της Βουλής χαίρει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.. Επιδόματα, extra μισθούς για το άνοιγμα και το κλείσιμο της Βουλής και άλλα πολλά, σε βάρος όπως πάντα του Έλληνα φορολογούμενου.. Παράλληλα πληρωνόταν τόσα χρόνια ως.. Νομάρχης και τώρα ως Βουλευτής.. Ρε θα μας τρελάνετε εκεί στο ΠΑΣΟΚ;;; κ. Παπανδρέου τι έχετε να πείτε για τις αργομισθίες της Γεννηματά;;;


 




Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Η απάντηση της Γεννηματά..

Η κ.Γεννηματά απαντά στα ερωτήματα που θέσαμε... μέσω του mediasoup! Η δήλωσή της, πριν από λίγο.

"Το δημοσίευμα ξεπερνά τα όρια του λαϊκισμού, είναι ανήθικο και απολύτως συκοφαντικό. Σύμφωνα με το άρθρο 81§3 του Συντάγματος και του άρθρου 43 του π.δ. 63/ 2005 οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα και άσκηση καθηκόντων οποιασδήποτε θέσης νομικού προσώπου του δημόσιου τομέα των μελών της Κυβέρνησης, των Υφυπουργών και του Προέδρου της Βουλής αναστέλλεται κατά τη.. διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους.

Ως εκ τούτου, όλα τα μέλη της κυβέρνησης δεν αμείβονται από την εργασία τους αλλά μόνον για την κυβερνητική θέση που κατέχουν.
"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ