Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

 

Ιδού γιατί τα βρόντηξε ο Κυργιάκος από την Εθνική...

 

 

 

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/

Η στήλη λίγο πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα στον αγώνα με την Γεωργία στο Καραϊσκάκη, έχει σούπερ, ντούπερ παρασκήνιο γιατί τα παράτησε, γιατί τα βρόντηξε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Σωτήρης Κυργιάκος.Κατʼ αρχάς να πούμε ότι ο Κυργιάκος δεν έχει μιλήσει πουθενά. Απλά εμείς μάθαμε αυτά που έχει μάθει και ο «Sotis», ο οποίος είναι καθαρός ως χαρακτήρας και δεν του αρέσει να βλέπει πράγματα που έχουν σκιές.
Τέτοιου είδους πράγματα έμαθε και άνθρωποι που τον ξέρουν εκτιμούν ότι αυτοί είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Στην Εθνική, λοιπόν
, έχουν αρχίσει τις χάρες. Τι είδους χάρες; Χάρες σε πολύ κόσμο για δημόσιες σχέσεις για να τα έχουμε καλά με όλους. Χάρη στον Κατσουράνη να επιστρέψει ο καλός του φίλος ο Καφές στην Εθνική, οπότε έχουμε...
 ηρεμία στα αποδυτήρια. Χάρη στους Ζήκο, Ντέμη Νικολαίδη να κληθεί στην Εθνική ο προστατευόμενος τους, Γκέντζογλου. Χάρη στον Φρέιτας να κληθεί στην Εθνική ο Κονέ, ο οποίος έχει ατζέντη κολλητό φίλο του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Χάρη ακόμα, ακόμα στον Ζαγοράκη να μην κληθεί ο Χαλκιάς, διότι έχει τσακωθεί μαζί του.
Μακάρι όλα αυτά να είναι κακές εκτιμήσεις,
να είναι φήμες που σκορπούν κακόβουλοι τύποι. Εμείς τα γράφουμε για να τα δουν στην ΕΠΟ και να προστατέψουν τον Φερνάντο Σάντος και να ξεκαθαρίσουν ότι δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να ανακαλέσει ο Κυργιάκος την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ