ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ


 

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

 

 

Αλλαγές, μέσα στο επόμενο δίμηνο, στη σύνθεση της επιτροπής που εξετάζει τα πόθεν έσχες βουλευτών, προαναγγέλλει ο πρόεδρος της Βουλής. Ο Φίλιππος Πετσάλνικος επισημαίνει πως θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στον έλεγχο του «πόθεν» και κυρίως οι ελεγχόμενοι να μην είναι...
και ελέγχοντες. Ταυτόχρονα προαναγγέλλει ότι με τη λήξη των εργασιών των εξεταστικών επιτροπών για τη Siemens, τα ομόλογα και την υπόθεση Βατοπεδίου, θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σχετικά με την παραποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News" ο Φίλιππος Πετσάλνικος, λίγα 24ωρα πριν δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες βουλευτών, αντιτίθεται στο επιχείρημα ότι η πλειοψηφία των μελών του κοινοβουλίου είναι πλούσιοι σημειώνοντας με νόημα πως "από τη βουλευτική αποζημίωση δεν κάνεις περιουσία".
Ταυτόχρονα δηλώντας ότι κατανοεί την οργή του κόσμου για τη δύδκολη συγκυρία που ζει η χώρα επισημαίνει ότι "η συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων ...οδηγούν στον κίνδυνο διάλυσης της ίδιας της κοινωνίας".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ