ΛΥΚΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΦΥΛΛΑΚΩΝ ..... ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...

 

Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ ο…”αδιάφθορος” του ΣΔΟΕ που πήρε μίζα 30.000 ευρώ

 

 


Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ βρέθηκε στους Παξούς με την εντολή να πραγματοποιήσει ελέγχους και να εντοπίσει αν υπάρχουν παραβάσεις από ιδιοκτήτες σκαφών ή σπιτιών που διαθέτουν πισίνες. Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία του νησιού, εντόπισε παραβάσεις, αλλά πρότεινε στον ιδιοκτήτη της, διακανονισμό. Δηλαδή φακελάκι, ύψους 30.000 ευρώ, για να τακτοποιήσει το ζήτημα.
Όμως οι ιθύνοντες της κατασκευαστικής εταιρίας αποφάσισαν να απευθυνθούν στις αρχές. Και η υπόθεση έφτασε μέχρι το υπουργείο Οικονομικών. Με δόλωμα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παίρνει 5000 προκαταβολή για τις 30.000 ευρώ που είχε ζητήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ο 54χρονος “αδιάφθορος” Γιάννης Μέξης είχε αποσπαστεί στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ πριν απο τρεις μήνες για να ενισχύσει τους φορολογικούς ελέγχους στα νησιά του Ιονίου.
Το κλιμάκι που ερευνά την υπόθεση διαφθοράς εκτιμά πως ο κ. Μέξης δεν δρούσε μόνος του και αναζητούν τον συνεργό του μέσα στην υπηρεσία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ