ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ

 
Συλλήψεις για την επίθεση στα γραφεία φιλάθλων του ΑΡΗ
 
 
  
 
Έξι νεαρά άτομα, ηλικίας 17, 21, 22, 24, 27 και 21 συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση παραβάσεις της "απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών", "διατάραξης κοινής ειρήνης", "διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς", για παραβάσεις σχετικά με "εκρηκτικές ύλες", για παράβαση του "νόμου περί όπλων", για "αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις" και για "ληστεία".

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ο 17χρονος που είχε στην κατοχή του βόμβα μολότοφ, την οποία είχε κατασκευάσει νωρίτερα με τη βοήθεια 2 συνεργών του, συνοδευόμενος από τους υπόλοιπους συλληφθέντες και άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται, μετέβησαν στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, όπου με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και μολότοφ, επιτέθηκαν κατά οπαδών που βρίσκονταν στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του "ΑΡΗ".

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε εξωτερικό τοίχο διπλανού σπιτιού και φθορές σε βιτρίνα καταστήματος, ενώ έσπασε τζάμι σταθμευμένου οχήματος.

Σε βάρος του 27χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για επίθεση και ληστεία σε βάρος τεσσάρων φιλάθλων του ΑΡΗ, που σημειώθηκε στις 24 Απριλίου στην περιοχή του Κορδελιού. Από την επίθεση είχαν τότε τραυματιστεί δύο άτομα, ενώ οι δράστες είχαν αφαιρέσει από τους παθόντες έναν σταυρό και δύο τσαντάκια με 1.320 ευρώ.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του ενός από τους 21χρονους και του 24χρονου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία καθώς εμπλέκονται σε επεισόδια που σημειώθηκαν, την 7 Οκτωβρίου 2009, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Δικογραφία έχει σχηματιστεί επίσης για τον 24χρονο μαζί με τον 27χρονο γιατί συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν στις 25 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ" της Καβάλας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ακολούθως παραπέμφθηκαν στις ανακριτικές αρχές.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/09/blog-post_6324.html#ixzz0ycmQYrSs

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ