Αποκάλυψη!

Στον Ομιλο Χαραγκιώνη και το οικόπεδο ΧΡΩΠΕΙ αναφερόταν ο Φασούλας...

 

  

 


...καταγγέλλοντας πόλεμο συμφερόντων, με τη συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ, σε βάρος του!

Από τον Νίκο Αναγνώστου

Μεγάλο θέμα προκύπτει
από τη συνέντευξη του Παναγιώτη Φασούλα στο MEGA όπου κατήγγειλε ότι δέχεται πόλεμο  επιχειρηματικών συμφερόντων στον οποίο εμπλέκονται και στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Όπως είπε, παρόλο που ο Δήμος έχει πάρει απόφαση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης μιας μεγάλης έκτασης στον Πειραιά, δεν έχει προχωρήσει το έργο, επειδή "υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν στο δικό μας χώρο, οι οποίοι έχουν αμοιβαία συμφέροντα με επιχειρηματίες" και ήθελαν να κατασκευάσουν στο συγκεκριμένο οικόπεδο εμπορικό κέντρο.
Απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένα ονόματα γιατί "όλος ο Πειραιάς ξέρει", αλλά είπε ότι δεν πρόκειται για βουλευτές και πρόκειται για "κομματικά στελέχη ή υποψήφιους  οι οποίοι εργάζονται γι' αυτά τα συμφέροντα". "Με πολεμούν σκληρά από την πρώτη μέρα" υποστήριξε, επέκρινε την κυβέρνηση ότι "δεν τον ακούει" και δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση για το επίμαχο αυτό θέμα της απαλλοτρίωσης και έκανε γνωστό ότι "έχει ενημερώσει τους πάντες στο ΠΑΣΟΚ" για το συγκεκριμένο  πρόβλημα.
Σε τι αναφέρεται ο Π. Φασούλας; Στο οικόπεδο της ΧΡΩΠΕΙ (Χρωματουργία Πειραιώς) στο Νέο Φάληρο το οποίο...
 είχε αγοράσει από την Εθνική Τράπεζα ο Ομιλος Χαραγκιώνη.
Συγκεκριμένα κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη
στο Νέο Φάληρο του δήμου Πειραιά υφίσταται ακίνητο 33 περίπου στρεμμάτων. Το ακίνητο αυτό ανήκε στην εταιρεία ΧΡΩΠΕΙ ΧΡΩΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Σ.Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε. από την οποία περιήλθε στην Εθνική Τράπεζα.  Μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό το συγκεκριμένο ακίνητο κατέληξε στην εταιρεία ΠΑΡΚΟ ΑΙΓΑΙΟΥ- Ανώνυμη Κατασκευαστική Κτηματική και Αναπτυξιακή Εταιρεία του Ομίλου Χαραγκιώνη, η οποία επιδιώκει εδώ και χρόνια την οικονομική του εκμετάλλευση με τη δημιουργία εμπορικού κέντρου αλλά ο δήμος από το 2007 ξεκίνησε τη διαδικασία απαλλοτρίωσής του.
Το οικόπεδο βρίσκεται
στο οικοδομικό Τετράγωνο  59 του Δήμου Πειραιά και περικλείεται από τις οδούς Σοφιανοπούλου, Εμμανουηλίδου, Σουλτάνη, Μουράτη (πρώην Κανελλοπούλου), Ιωνίας και Οικονομίδου. Κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο τόσο από τη Λεωφόρο Αθηνών- Πειραιώς, όσο και από την Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος. Βρίσκεται κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Φάληρο, αλλά και στην αφετηρία των γραμμών 2 και 3 του τραμ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ