ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΗΚΟ

 

ΠΑΟ σε νέα εποχή

 

 

 

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια νέα εποχή. Μια σχεδόν ολόκληρη γενιά που έζησε, κραύγασε και τελικά μίσησε την οικογένειαΒαρδινογιάννη για της επιλογές της στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, σήμερα ξελάφρωσε ψιθυρίζοντας (ή ουρλιάζοντας) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Ο Γιάννης τελικά δεν έκανε μια νέα παρατιμονιά, άφησε το γκάζι και όσοκι αν ήταν πλήγμα αυτό για τον εγωισμό του, άφησε να τον προσπεράσει τοαγωνιστικό των Βγενόπουλου-Πατέρα.
Μετά την φυγή του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία το περασμένο ιουλίου, οκόσμος του παναθηναϊκού είδε να ξαναζωντανεύει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του.Ο... οδηγός ήταν και πάλι στο τιμόνι, με τις πλαγιολισθήσεις του(κωνσταντόπουλος) και τα τετακέ του (πουλάω- δεν πουλάω) να είναιπρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες.
Όμως αυτό που δεν κατάλαβε ποτε ο Γιάννης ήταν, ότι αυτός ο αγώνας δενγίνετε σε μια πιστα της motoroil. Η.. πιστα αυτή.. Ο Παναθηναϊκός, ανήκειμονο στους οπαδούς του. Το κατάλαβε ο Γιάννης τελικά, χρειάστηκε λίγουςμήνες, αλλα κατάλαβε ότι ακόμα και το πλήρες roster της ομάδας (προϊόνδουλειάς του Πατέρα) δεν θα βούλωνε το στόμα αυτών που είναι η ψυχή τουτριφυλλιού.
Ας δουν καλά το πάθημα του Γιάννη (που χάριζε αντί να πουλάει) και οιεπόμενοι. Όσο προσπαθούν και μάχονται για τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί αυτούθα είναι στο πλευρό τους. Αν όμως κάπου ξεχαστούν, ας κοιτάξουν καλά τηνφωτογραφία του άρθρου.
Οι αλυσίδες όσο δυνατές κι αν είναι, πάντα μπορούν να σπάσουν και ναεκθέσουν τους κατασκευαστές τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ