Ε ΡΕ ΚΟΛΟΖΩΗ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΟΛΑ.....

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010


 

Έλληνας κροίσος με 10 γράμματα αγόρασε το ακριβότερο σπίτι

 

 

Έλληνας κροίσος με... 10 γράμματα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του πιο ακριβού σπιτιού στον κόσμο! Μπορεί η «σκιά» της οικονομικής κρίσης και του μνημονίου να έχει απλωθεί στη χώρα μας, ωστόσο, ο 47χρονος επιχειρηματίας (και εργένης) έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και πλήρωσε 240 εκατομμύρια ευρώ για 1.600 τετραγωνικά στο Μόντε Κάρλο!
Το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο ανήκει πλέον στον Κωνσταντίνο - Αλέξανδρο Γουλανδρή, πρόεδρο και μέτοχο της.. «Victory Carriers», μίας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες παροχής ενέργειας.
Αν και το όνομά του δεν φιγουράρει στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους που εκδίδει το «Forbes», υπολογίζεται πως η περιουσία του ξεπερνά τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο κ. Γουλανδρής δεν έχει σύντροφο, ενώ διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Ρώσο μεγιστάνα, Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Είναι ένας από τους πιο γνωστούς μπον βιβέρ, με σπίτια στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, την Χαβάη και το Μονακό, ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι τα σκάφη καθώς διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ με μήκος 289 ποδών! Στην κατοχή του βρίσκονται επίσης ένα Boeing 767-400ER και δύο Gulfstream G550s.
Το νέο του απόκτημα με belle epoque αισθητική βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και έχει απίστευτη θέα στην Cot’ d’ Azur.
Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με δική τους κουζίνα, ιδιωτικό θέατρο, γκαρνταρόμπα και βιβλιοθήκη. Μην νομίζετε όμως ότι μόνο αυτά διαθέτει το «παλατάκι»... Μεταξύ των ανέσεών του είναι επίσης ένα spa, αμέτρητα μπάνια και ένα «μαγικό» roof garden!
Το πολυτελές ρετιρέ αγοράστηκε από τους αδερφούς Νικόλα και Κριστιάν Κάντι, ελληνοκυπριακής καταγωγής, που έχουν έναν από τους κτηματομεσιτικούς ομίλους που επιλέγουν οι jet setters. Παλιότερα, ανήκε στον μεγαλοτραπεζίτη Edmond Safra και μεταβιβάστηκε στους μεσίτες από την χήρα του το 1999.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ