ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑΝ..




 

Θάνατος από ασφυξία σε ντουλάπα για 2 αδελφάκια

 

 



Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και κακομεταχείριση ανηλίκων κατηγορείται μια μητέρα στις ΗΠΑ, που άφησε τα 5 παιδιά της κλειδωμένα σε ντουλάπα, για να.. μιλήσει με γείτονα, με αποτέλεσμα 2 από αυτά να πεθάνουν από ασφυξία.Η 28χρονη Εντιαν Φάραχ εξήγησε στην αστυνομία, ότι έκλεισε στην ντουλάπα μήκους 1,8 μέτρων και βάθους 60 εκατοστών τα παιδιά της, ένα κοριτσάκι 7 χρόνων, δίδυμα 5 χρόνων, ένα αγοράκι 3 χρόνων και ένα βρέφος 11 μηνών, για να συζητήσει με ένα γείτονά της, χωρίς τα παιδιά να την ενοχλούν, ενώ όπως πρόσθεσε, μέσα στην ντουλάπα υπήρχαν ρούχα και άλλα πράγματα. Για να βεβαιωθεί ότι δε θα βγουν μάλιστα τα παιδιά σε καμία περίπτωση, στη συνέχεια, όπως ομολόγησε, έβαλε ένα μεγάλο βαρύ κρεβάτι μπροστά στη ντουλάπα.
Στο σπίτι της επέστρεψε 10 ώρες αργότερα και όταν σαν “καλή μητέρα” πήγε να δει τα παιδιά της, άνοιξε την ντουλάπα και διαπίστωσε ότι ένα από τα δίδυμα και το 3χρονο αγοράκι δεν ανέπνεαν.
Τα έβγαλε από τη ντουλάπα και επί άλλες 4 ώρες, άφησε τα δύο νεκρά παιδιά στο πάτωμα, πριν οι γείτονες πάρουν είδηση το τραγικό γεγονός από τις φωνές της και ειδοποιήσουν έναν συγγενή της και την αστυνομία.
Η 28χρονη γυναίκα απλώς ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δεν είναι καλά και ότι “δεν κατάλαβε πως πέρασε η ώρα”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ