ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ


 

Ποιός είναι ο καλύτερος μαγνήτης καυσίμων? Οδηγίες προς τους Έλληνες Ιθαγενείς!

 

 

24 Σεπ 2010

adena-gr.blogspot
Θα βάζουμε 10 λίτρα βενζίνης και μετά από 3 ώρες οδηγησης, θα βρίσκουμε στο ρεζερβουάρ 30 !
Οι Έλληνες καταναλωτές βρίσκονται προ διλήμματος.
Ο ένας εισαγωγέας μαγικών μαγνητών, προσφέρει το γνήσιο θαυματουργό του προϊόν που μας εξοικονομεί μέχρι 30% στη κατανάλωση καυσίμων.
Ο ανταγωνιστής του FUELXX, μας εφιστά την προσοχή στις απομιμήσεις , γιατί το δικό του έχει 10 πλάσια απόδοση σε σύγκριση με το GAS MAGIC , το οποίο όμως είναι...
made in AMERICA (βόρεια η νότια δεν διευκρινίζεται) . Επιπλέον σας δίνει δώρο και την γνωστή (άχρηστη και επικίνδυνη όπως σας προειδοποιούμε εδώ και 2 χρόνια) συσκευή Economizer.
Δηλαδή αν ο πρώτος (στο κόκκινο πλαστικό κουτί) μαγνήτης εξοικονομεί 30% στη κατανάλωση καυσίμου, ο άλλος (στο κίτρινο) με την δεκαπλάσια απόδοση 300%?
Δηλαδή θα βάζουμε 10 λίτρα βενζίνης και μετά από 3 ώρες οδηγησης, θα βρίσκουμε στο ρεζερβουάρ 30 λίτρα? Δεν μπορεί να είναι απάτη. Ο Παπαδάκης και πολλοί άλλοι παρουσιαστές Δελτίων ειδήσεων, μας το διαφήμισαν και το πρότειναν ανεπιφύλακτα. Το ΕΣΡ θα το πρόσεχε. Οι δημοσιογραφάρες βάζαν το χέρι τους στη φωτιά. Κατά την γνώμη μας, τώρα που ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και αυτή η απάτη (μετά τους εξοικονομητές Ηλεκτρικού ρεύματος), καλύτερα να πέσουν μόνοι τους ...


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ