ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ : ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ! ! !

 

ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

 

Το Ισραήλ σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί στη Μόσχα για την προγραμματισμένη πώληση στη Συρία σύγχρονων πυραύλων κατά πλοίων, σύμφωνα με δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών, Αβίγκντορ Λίμπερμαν.
Η υλοποίηση της συμφωνίας για την πώληση στη Συρία των πυραύλων Yakhont, αξίας 300 εκατομμυρίων, ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Ανατόλι Σερντιούκοφ...
Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA, η συμφωνία αυτή υπεγράφη το 2007, ενώ η κίνηση αυτή βρίσκει αντίθετες και τις ΗΠΑ.
"Η πώληση αυτή περιπλέκει την κατάσταση. Δεν ευνοεί την σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή. Θα μεταφέρουμε στη Ρωσία τις θέσεις μας", φέρεται ότι δήλωσε ο Αβίγκντορ Λίμπερμαν στην ισραηλινή εφημερίδα Hayom.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε την Παρασκευή στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA ότι οι ΗΠΑ φοβούνται πως τα όπλα αυτά ίσως καταλήξουν σε χέρια "τρομοκρατών", αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για τη Χεζμπολάχ, η οποία αιφνιδίασε το Ισραήλ, πλήττοντας με πύραυλο πολεμικό της πλοίο το 2006.
Ο Αβίγκντορ Λίμπερμαν τόνισε ότι ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Εχούντ Μπαράκ, ο οποίος επισκέφθηκε τη Μόσχα αυτόν τον μήνα για να υπογράψει συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας, αναφέρθηκε στο θέμα των πυραύλων, "αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά".
Εν τω μεταξύ, πάντως, η Ρωσία, η οποία δημιουργεί στόλο μη επανδρωμένων αεροσκαφών ισραηλινής κατασκευής, ικανοποίησε πρόσφατα το Ισραήλ, υποσχόμενη να μην προχωρήσει στην πώληση αντιαεροπορικών πυραύλων S-300 στο Ιράν, εφόσον επεβλήθησαν νέες κυρώσεις από τον ΟΗΕ για το πυρηνικό του πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ