Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ;

 

ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ;

 

 

 

 


Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες επιστολές-καταγγελίες συναδέλφων, που εργάζονται στο ALTER των Κουρή και Γιαννίκου, οτι ο μήνας έχει πάει 10 και ακόμα δεν έχουν εξοφληθει το μισθό του Αυγούστου. Αντ αυτού έλαβαν έναντι ένα ποσοστό που κυμαίνεται στο 20-25% του μισθού τους. Η επίσημη δικαιολογία απο την πλευρά του καναλιού δια στόματος της κυρίας Γρογρολη είναι οτι η επιχείρηση αντιμετωπίζει προσωρινό πρόβλημα ρευστότητας. Την ίδια ώρα όλοι παρακολουθούμε τον Κουρή να επανδρώνει ένα καινούργιο κανάλι ξοδεύοντας χρήματα για μισθούς και εξοπλισμό. Και βλέποντας όλα αυτά μας δημιουργούνται δύο ερωτήματα:
  1. Έναντι καταβλήθηκε και στους τηλεοπτικους αστέρες του καναλιού, Χατζηνικολάου, Τράγκα, Μακρή, Παυλόπουλο, Κωνσταντάτο, Σφαέλο, Χαλάτση κλπ; Οχι τίποτα άλλο μην πάθουν καμιά πλάκα οι άνθρωποι και δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση στην τράπεζα απο τα δάνεια που έχουν πάρει για να στήσουν την εφημερίδα το ραδιόφωνο και εσχάτως το πόρταλ!!!
  2. Πόσο αφελής πρέπει να είμαστε για να μην σκεφτούμε οτι ο Κουρής ετοιμάζεται να την κοπανήσει απο το μετοχικό σχήμα του ALTER αφήνοντας το μαγαζί στην τύχη του και δεκάδες εργαζόμενους στην τύχη τους ρίχνοντας το βάρος στο καινούργιο κανάλι που ετοιμάζει με χαμηλό κόστος και χαρτζηλίκι αντί για μισθούς στους ψωνισμένους με τη δημοσιότητα που θα το στελεχώσουν;
Αλήθεια τώρα που υποτίθεται οτι ο Gap κήρυξε πόλεμο στη φοροδιαφυγή τι θα γίνει με εκείνα τα πλαστά τιμολόγια για τα οποία τόσος θόρυβος έγινε:::

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ