ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.....

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

 

Μήπως εσύ φταίς τελικά?

 

 

 

- Γιατί εσύ νεαρέ 16 ετών που βλέπεις δυσοίωνο το μέλλον σου αγανακτείς με τους πολιτικούς? Γιατί δεν αγανακτείς με τους γονείς σου που τόσα χρόνια τους ψηφίζουν? Δεν είδα να τα χώνεις στους γονείς σου...Δεν σε είδα να πετάς γιαούρτι στον πατέρα του.
- Γιατι εσυ φίλε αγανακτείς όταν βλέπεις έναν πολιτικό να διορίζει τα παιδιά του? Αγανάκτησες όταν έμαθες οτι ένας φίλος σου διορίστηκε με αυτόν τον τρόπο? Το κατείγγειλες? Του ξαναμίλησες του φίλου σου? Όταν πήγες φαντάρος δεν αναζήτησες ένα μέσο για να πας κάπου καλα? Όταν δεν είχες δουλειά δεν ζήτησες από αυτούς να σε βοηθήσουν?
- Γιατί εσύ φίλε μου αγανακτείς όταν ο ιατρός δηλώνει εισόδημα 10.000 το χρόνο? Δεν έχεις δώσει ποτέ εσύ φακελάκι? Δεν έχεις κανέναν συγγενή που να έχει δώσει φακελάκι? Τον έβρισες τον συγγενή σου? Τον κατείγγειλες αυτόν και τον γιατρό στην εφορία?
- Εσύ μικρομεσαίε που το χειμώνα θα πληρώσεις τα διπλάσια για το πετρέλαιο, πόσες φορές πήγες πέρσι το χειμώνα στα μπουζούκια? Πόσες φορές σε κλαμπ? Ζήτησες ποτε σου απόδειξη?
- Εσύ φίλε που δεν πληρώνεις τα διόδια μπράβο σου. Θα το κάνω και εγώ την επόμενη φορά. Αλλά για σκέψου, έστω το 5% από τα χρήματα που δίνεις να πηγαίνουν στην κατασκευή και συντήρηση των δρόμων, δεν θα ήταν καλό για εσένα και τους τριγύρω σου? Όταν η γιαγιά σου πηγαίνει στην εκκλησία και δίνει 50 λεπτά το κερί, πες μου ποιο ποσοστό αυτών των χρημάτων πάει σε καλό σκοπό (με πολυ ελάχιστες εξαιρέσεις). Δεν εχω δει κανέναν να διαμαρτύρεται γιατι ο παππας της εκκλησίας σου χρεώνει 50 λεπτά το κερί (και δεν παιρνεις και απόδειξη). Γιατί δίνεις χρήματα ! στον παππά όταν σου βαφτίζει το παιδί? Γιατι δεν κανεις διαδήλωση στην εκκλησία όπως έκανες και στα διόδια?
- Εσυ φιλόζωε, γέμισες το facebook με υβριστικά μηνύματα για το κορίτσι που δολοφόνησε τα κουταβάκια. Δεν είδα κανένα group όμως για τους φτωχούς, τους άπορους, τους ηληκιωμένους. Που είναι η συμπόνια σου? Που είναι ο φιλοζωισμός σου? Και εμείς ζώα είμαστε. Όταν σου χτύπησε το παράθυρο του αυτοκινήτου σου ένας εξαθλιωμένος άπορος γιατί δεν του έδωσες 1 ευρώ και του είπες να φύγει? Έτσι δεν σκοτώνεις έναν άνθρωπο? Δίνεις πόσα χρήματα για να παίρνεις καλή τροφή για τον σκύλο σου, γιατί δεν δίνεις τα ίδια λεφτά σε έναν φτωχό?
Μπορώ να σου βρώ άλλους 100 λόγους για να σου αποδείξω ότι δεν φταίει ούτε ο πολιτικός, ούτε η τράπεζα, ούτε ο πλούσιος.
Φίλε μου, φταίω εγώ και εσύ...Σταμάτα πια τη γκρίνια


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ