ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ...


 

Την εξαφάνισε η σύζυγος του επιχειρηματία...

 

 

Ξαφνικά η γυναίκα που ήταν το μήλο της έριδος χάθηκε. Κανείς δεν ξανάκουσε γι' αυτήν. Λες και την κατάπιε η γη. Φρόντισε γι' αυτό η γυναίκα του μεγαλοεπιχειρηματία. Μέχρι και...διαβατήριο φρόντισε να της βγάλει, που δεν είχε.

Η σύζυγος δεν είναι καμιά τυχαία. Σκληρή γυναίκα. Μπήκε μέσα στα παλάτια και τα πλούτη του συζύγου της και πήρε αμέσως τα ηνία. Σιγά που θ' άφηνε να τα καταστρέψει όλα μια γκομενίτσα. Η σοβαρή εφημερίδα που 'χε γράψει για την ιστορία και απειλήθηκε με μηνύσεις είχε πληροφορίες καλές. Πολύ δύσκολα όμως θα μπορούσε ν' αποδείξει όλα αυτά που 'χε γράψει, στο δικαστήριο.

Σας τα 'παμε όλα...




 

Το δώρο της Γιάννας Αγγελοπούλου στον γιό της αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ

 

 

 

Όχι δεν ζούν σε άλλη χώρα. Ο κόσμος πεινάει και αυτοί αγοράζουν σκάφοι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αλήθεια τί είπατε ότι θα κάνετε με τους μεγαλοκαταθέτες φοροφυγάδες του εξωτερικού κ. πρωθυπουργέ; Μήπως είναι και αυτή η οικογένεια στα ονόματα των 992;

Ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος τη εταιρείας Swan yachts έκαναν δώρο ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου στον πρωτότοκο γιό τους Παναγιώτη junior Αγγελόπουλο. Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά –τικ και μαόνι στους εσωτερικούς χώρους – ενώ μπορεί άνετα να φιλοξενήσει περί τα δώδεκα άτομα.
Θεωρείται δε από τα ακριβότερα ιστιοπλοϊκά σκάφη του κόσμου που παίρνουν μέρος και στο ετήσιο Rolex cup. Η αξία του σκάφους σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ξεπερνά τα δεκαπέντε εκατομμύρια καθότι είναι μεγαλύτερο από εκατόν δέκα πόδια! Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που έχει δοθεί στο ιστιοπλοϊκό που αγκυροβολεί στη μαρίνα του Φλοίσβου, εκεί όπου άλλοτε αγκυροβολούσε το ...

Alfa Nero. Εκείνο πάντως που είναι γνωστό είναι ότι είναι το δεύτερο ιστιοπλοϊκό σκάφος που διαθέτει η οικογένεια. Πριν από λίγα χρόνια το ζεύγος Αγγελόπουλου είχε προβεί στην αγορά ενός επίσης swan yachts ογδόντα ποδών που χαρίστηκε στην κόρη τους Καρολίνα Αγγελοπούλου και πλέον είναι αγκυροβολημένο στην μαρίνα του ΟΛΠ.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ