Μπλατ: "Ντρέπομαι για την Ελλάδα"

 

Ακρως επικριτικός για την εικόνα που παρουσίασε η Εθνική Ελλάδας στον τελευταίο αγώνα του ομίλου εμφανίστηκε ο κόουτς της Ρωσίας Ντέιβιντ Μπλατ. Καζλάουσκας: "Αυτά είναι ανοησίες". Το σκηνικό ήρθε να συμπληρώσει η λογομαχία Τάνιεβιτς - Μπουρούση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα: “Είδατε ό,τι είδα. Με κάνει να ντρέπομαι αυτό το ματς. Κρίμα, γιατί έχω δουλέψει στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να πετάνε την μπάλα πάνω από το στεφάνι για να χάνουν τις βολές. Δεν είναι σωστό! Είναι απίστευτο αυτό που έγινε.
Εντάξει, ο Φώτσης ήταν τραυματίας, αλλά οι άλλοι που έπαιξαν τι έκαναν; Εγώ είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Είναι παλικάρια, δεν παίρνουν πολλά χρήματα και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Θα παίξουμε με τη Λιθουανία και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στους οκτώ".
Ο Γιόνας Καζλάουσκας προσπάθησε, από την πλευρά του, να υπερασπιστεί τη δουλειά και τους παίκτες του, δηλώνοντας: "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Είχαμε αστοχία στα τρίποντα και συναντήσαμε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Τι πάει να πει ότι δεν σεβόμαστε τον κόσμο; Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου. Ψάχνετε πάντως να βρείτε κάτι που δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες...".
Ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε και στην κατάσταση του (απόντος από το ματς) Αντώνη Φώτση: "Δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο επόμενο ματς. Το πόδι του έχει πρηστεί και δεν μπορούσε να παίξει σήμερα".
Λογομαχία Τάνιεβιτς - Μπουρούση
Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Μπουρούση και του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς έλαβε χώρα μετά από το τέλος του ματς μεταξύ της εθνικής μας ομάδας και της Ρωσίας.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας προφανώς σχολίασε απαξιωτικά την απόδοση των Ελλήνων διεθνών και ο Καρδιτσιώτης σέντερ τού απάντησε σε έντονο ύφος. Τουλάχιστον δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό, καθώς οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν την κρίσιμη στιγμή..





 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ