ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ...


Μνημόνιο 5 δισ. ευρώ με το Κατάρ

 




Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική:
Μνημόνιο συνεργασίας με την κυβέρνηση του Κατάρ, ύψους 5 δισ. ευρώ, το οποίο μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και την αξιοποίηση και εκμετάλλευση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον εμίρη Αλ Θανί.
Η υπογραφή του μνημονίου ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη και αφορά τα επενδυτικά σχέδια του κρατικού fund του Κατάρ, Qatar Investment Authority (QIA) που δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς ενέργειας, τουρισμού, ακινήτων και ξενοδοχείων.
Εκτός από τη συνεργασία σε μία σειρά από τομείς όπως η ενέργεια, στο μνημόνιο θα προβλέπονται και έργα τουριστικής...
υποδομής όπως η αξιοποίηση μέρους της παραλίας στο ύψος του πρώην αεροδρομίου, κατασκευή μαρίνας ελλιμενισμού πολυτελών θαλαμηγών, ξενοδοχείου, συνεδριακών κέντρων, πλωτού καζίνου και μικρού αεροδρομίου που θα χρησιμοποιείται από lear jet και ιδιωτικά αεροσκάφη.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Σημαντική επένδυση για τη Νότια Αττική. Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα αποδειχθεί ευεργετική για την ελληνική Οικονομία μια τόσο πολυτελής επένδυση. Ελπίζω πάντως σε ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ