ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...


 

KYKΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας τους, στην οδό Πειραιώς, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περί τους 1.500 ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, έχοντας αποκλείσει τον δρόμο...
Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην Πειραιώς όσο και στους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Η περαιτέρω στάση των μεταφορέων, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου για το «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους, θα καθοριστεί στη διάρκεια γενικής συνέλευσης αργότερα, με τη συμμετοχή μεταφορέων απ' όλη τη χώρα.
Αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τη Βουλή. Έπειτα από αίτημα που έγινε δεκτό από τις αρχές, στην κεφαλή της πορείας θα βρίσκεται -για συμβολικούς λόγους- ένα γερανοφόρο όχημα. Άγνωστο παραμένει εάν οι μεταφορείς θα πραγματοποιήσουν και ολονύχτια καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Κοινοβούλιο.
Περιφερειακά του Λεκανοπεδίου βρίσκονται ακινητοποιημένα εκατοντάδες οχήματα, χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα στην κίνηση των ΙΧ στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα.
Παράλληλα, με λεωφορεία κατευθύνονται προς την Αθήνα ιδιοκτήτες φορτηγών από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις. Περί τα 300 φορτηγά και βυτιοφόρα βρίσκονται σταθμευμένα περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων (7ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βεροίας, στα φανάρια της Λαχαναγοράς στην περιφερειακή οδό της πόλης, στο 30ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, στο ύψος του Ρομπόπουλου, στα φανάρια του δημοτικού διαμερίσματος Γέφυρας επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βεροίας, στα φανάρια του Αγίου Αθανασίου, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βεροίας και στις πύλες 16 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ