ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ .

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

 

 

4.500 αστυνομικοί στην ΔΕΘ..

 

 

 

 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύσσονται στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ έχει καταστρώσει σχέδιο ασφαλείας στο οποίο προβλέπεται συμμετοχή συνολικά 4.500 αστυνομικών, μεγάλος αριθμός των οποίων θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα από την Αθήνα.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ οι 2.500 (από τους 4.500 αστυνομικούς) προέρχονται από την αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι 2.000 θα μεταβούν (ή έχουν ήδη μεταβεί) από όμορους νομούς της Μακεδονίας και την.. Αθήνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σχεδιασμό έχει προβλεφθεί να μετάσχει και η ομάδα "ΔΕΛΤΑ" με κύρια αποστολή την αντιμετώπιση ταραξιών που θα θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια στο περιθώριο συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται ήδη 80 αστυνομικοί της ομάδας με 40 παπάκια καθώς και ο γενικός διοικητής της ομάδας. Επιπλέον, τα επόμενα 24ωρα θα αναχωρήσουν για τη συμπρωτεύουσα δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αρμόδιοι αξιωματικοί διευκρινίζουν ότι ο σχεδιασμός δεν αφορά την καταστολή των διαδηλώσεων αλλά την ανάπτυξη πλέγματος Ασφαλείας σε όλο το Νομό. Τον γενικό συντονισμό των δυνάμεων θα έχει ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Γιάννης Ραχωβίτσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ