ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ....

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010


Συνεχίζει να λέει όχι στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Γ.  Μαγκριώτης...





Από το http://www.aftodioikisi.gr/

Επιμένει στο «όχι» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης.
Μάλιστα, σε συνομιλητές του που τον ρωτούν τι θα κάνει αν ακούσει το όνομά του το πρωί της Κυριακής, ο κ. Μαγκριώτης τονίζει ότι θα προχωρήσει σε μια σύντομη γραπτή δήλωση στην οποία θα εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Πρωθυπουργό για την τιμή που του έκανε αλλά θα δηλώνει ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να αποδεχθεί.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαγκριώτης φέρεται σφόδρα ενοχλημένος για τον τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά», όπως λέει, που χρησιμοποίησε το Μέγαρο Μαξίμου στην...
 υπόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη (σύμφωνα με πληροφορίες του ζητήθηκε να είναι υποψήφιος και όταν δεν αποδέχθηκε το θέμα θεωρήθηκε λήξαν) και της δικής του που, μέσω της συνάντησης της Πέμπτης, τον έβγαλε στη «σέντρα».
Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει αν του τεθεί το δίλλημα "περιφερειάρχης ή εκτός κυβέρνησης."
Με επιστολή του στην αυτοδιοίκηση gr ο κ. Μαγκριώτης υποστηρίζει ότι "ουδέποτε συσχέτισε την πρόταση που μου έγινε για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τις προτάσεις που έγιναν σε άλλους συναδέλφους". Προσθέτει δε (επιβεβαιώνοντας στην ουσία την απόφαση του να επιμείνει μέχρι τέλους) ότι για τον ίδιο "δεν υπάρχει το δίλλημα «περιφερειάρχης ή εκτός κυβέρνησης», γιατί για τη σύνθεση της κυβέρνησης, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Πρωθυπουργός, γεγονός το οποίο αποδέχομαι απολύτως."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ