ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ;

 



Διαβάζουμε στην www.athlitiki.gr
Κρατείται στην Ασφάλεια και περνάει σήμερα Αυτόφωρο. Αναζητούνται και τρεις δημοσιογράφοι που κρύβονται για να γλιτώσουν το αυτόφωρο.


Ουδείς συνελήφθη. Όλα βαίνουν ...καλώς. 

 Μετά από τρομερή πίεση που δεχτήκαμε από πολύ πρωίας σήμερα, και κατόπιν πολύωρης πάλης με τη συνείδησή μας, που διαμορφώθηκε από την ηθική που μας μετέδωσε η οικογένειά μας, όσα μάθαμε από τους δασκάλους μας στο Σχολείο, στις βασικές σπουδές μας στο Πανεπιστήμιο και στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές μας για τους νόμους, τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία και την Επικοινωνία, καθώς και από την 20χρονη θητεία μας κοντά σε έναν άνθρωπο που μας στήριξε εκτός από επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, επειδή σεβόμαστε πριν και πάνω απ΄ όλα, πρώτα τον εαυτό μας και κατόπιν, το ότι δε μας ανήκει ο εν λόγω ιστότοπος τον οποίο ως ιδέα εμπνευστήκαμε, δημιουργήσαμε, με πολύ κόπο διατηρήσαμε και με προσωπική φροντίδα όλα αυτά τα χρόνια συντηρήσαμε χωρίς να λογοκρίνουμε το παραμικρό κείμενο απ΄ αυτά που προορίζονταν για δημοσίευση, καταλήξαμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι, και όχι γιατί συμφωνούμε με αυτό, να αποσύρουμε την ανάρτηση που αφορά την προσαγωγή στελέχους εφημερίδας (άραγε, πόσο πιο …αόρατο να το κάνουμε; Μικρύναμε όσο μπορούσαμε τα γράμματα, δε γράφουμε λέξη για «σύλληψη», ούτε για «ασφάλεια», «κράτηση», «αυτόφωρο», όνομα, ή τι είδους εφημερίδα και ποιας πόλης είναι).
Βλέπετε, η σύλληψη του … Τόκου ήταν είδηση για τη μασονία της δημοσιογραφίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η χθεσινή σύλληψη δεν ήταν, γιατί θίγει πολλά και διάφορα συμφέροντα. Γι΄ αυτό και την κατάπιε η Ομερτά του δημοσιογραφικού λόμπι της πόλης και όχι μόνο. Το οποίο λόμπι, θα γίνει τιμητής των πάντων, όταν πολύ σύντομα θα υπάρξει ο πρώτος νεκρός από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.
Ζητάμε λοιπόν  συγγνώμη, πρώτα από τον εαυτό μας και μετά απ΄ όλους εσάς που περιμένατε να δείτε εδώ τη σχετική είδηση, στο μοναδικό, ίσως, εναπομείναντα χώρο όπου μπορούσες να διαβάσεις κάποιες τελευταίες αλήθειες.
Ας είναι καλά, όμως, τα Μπλογκς. Αυτά, όσο και αν πολλές φορές παρασύρονται ή πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης επιτήδειων πληροφοριοδοτών, όπως όλοι μας, άλλωστε, δεν πρόκειται να τα φιμώσει κανείς, όσους κατάπτυστους νόμους και αν φτιάξουνε τα λαμόγια που θέλουνε να δρουν στο σκοτάδι.
Εν ολίγοις, για να πέσουμε ακόμα πιο χαμηλά, κανένας δε συνελήφθηκε χθες, για κανένα πρωτοσέλιδο που εκθειάζει τη βία. Άλλωστε, όπως λέει κι ο Μαρξ, τα ΜΜΕ δεν είναι για να πληροφορούν, αλλά για να συσπειρώνουν τους εργάτες. Για να κατασκευάζουν την πραγματικότητα και να χειραγωγούν τις μάζες, οι οποίες είναι το εμπόρευμα που διαθέτουν και πωλούν στους διαφημιστές.

Sport, is business – so is the mass (and sport) media. (Ο Αθλητισμός είναι επιχείρηση - έτσι είναι και τα (Αθλητικά) Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας).
Καληνύχτα δημοσιογραφία. Είναι οξύμωρο να λέμε ότι υπάρχεις...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ