ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 1


 

Είναι γεγονός, του την έφερε του Ψωμιάδη ο Καρατζαφέρης

 

  

 



"Μεγαλοφυΐα είναι αυτός, που σε στρατόπεδο γυμνιστών θυμάται πρόσωπα…"


έγραψε σήμερα στο facebook μας ένας διαδικτυακός φίλος.


Μεγαλοφυϊα, λέμε εμείς, είναι να σπρώχνεις κάποιον να πει χθες "ευχαριστώ τον κ.Σαμαρά και τον κ.Καρατζαφέρη για τη στήριξη" και σήμερα να τον "αδειάσεις", λέγοντας....
"αφού ο Παναγιώτης υπέκυψε με τόση ευκολία στις απαιτήσεις Σαμαρά για τον αδερφό του, δεν θα μπορέσει να αντέξει στις πιέσεις για το όνομα των Σκοπίων (!!!)"


Άκου, που το πήγε ο άτιμος, για να πλευρίσει το δεξιό κοινό!!!


Φυσικά ο Περιφερειάρχης δεν έχει καμιά σχέση με την ονομασία της ΠΓΔΜ, αυτό είναι αποκλειστικά θέμα του Πρωθυπουργού και της Βουλής, που θα κυρώσει οποιαδήποτε συμφωνία, αν ποτέ υπάρξει, αλλά ο Καρατζαφέρης, του τη βγήκε από δεξιά, κάνοντας ζημία φυσικά με ψευτολεοναρισμούς στην υπόθεση "Μακεδονικό", που δεν πρέπει να αναμειγνύεται με την πολιτική, ούτε να ταυτίζεται με κάποια κόμματα, ως ένδειξη πατριωτισμού.


Πατριώτες είμαστε όλων των κομμάτων κύριε Καρατζαφέρη, (και ειδικά για το "μακεδονικό" το ΚΚΕ ! ) και αφήστε την πατριδοκαπηλεία.


Η ιστορική αλήθεια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων κι όχι μόνο των ..δεξιών οπαδών σας ! Οι υπόλοιποι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, τι είμαστε; "προδότες" ;


Για σοβαρευτείτε κι αφήστε το "μακεδονικό" έξω από κομματικές φανφάρες και σκοπιμότητες.


Δεν περιμέναμε το ΛΑΟΣ για να αισθανθούμε Μακεδόνες !!!


Κομματικά καπελώματα σε εθνικές υποθέσεις δεν θέλουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ