«Γραμματοκιβώτιο προτεραιότητας» βάζει τάξη στα εισερχόμενα του Gmail
 
 
 
 
 
 
 
Τις επόμενες μέρες η Google λανσάρει ένα νέο εργαλείο για το Gmail που ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα λιγότερο σημαντικά εισερχόμενα email. Το «Γραμματοκιβώτιο Προτεραιότητας» (Priority Inbox), που ενεργοποιείται κατ΄επιλογή του χρήστη, αναλύει τα μηνύματα και τα μοιράζει σε τρεις κατηγορίες:

H κατηγορία «Σημαντικά και Μη Αναγνωσμένα» περιλαμβάνει τα μηνύματα που η Google θεωρεί σημαντικά. Η δεύτερη κατηγορία «Με Αστέρι» συγκεντρώνει τα μηνύματα που χαρακτηρίζει σημαντικά ο ίδιος ο χρήστης, ενώ η τελευταία κατηγορία «Όλα τα υπόλοιπα» συγκεντρώνει προφανώς όλα τα υπόλοιπα.

Η αυτόματη κατηγοριοποίηση βασίζεται σε αλγόριθμους της Google που εξετάζουν μεταξύ άλλων το περιεχόμενο των μηνυμάτων, τον αριθμό παραληπτών κάθε email και τις επαφές με τις οποίες επικοινωνεί συχνότερα ο χρήστης.

«Καθώς φτάνουν τα μηνύματα, το Gmail μαρκάρει ορισμένα από αυτά ως σημαντικά. Το Gmail χρησιμοποιεί μια ποικιλία ενδείξεων για να προβλέπει ποια μηνύματα είναι σημαντικά, όπως οι άνθρωποι στους οποίους στέλνετε περισσότερα email και το ποια μηνύματα ανοίγετε και απαντάτε» εξηγεί η Google σε εταιρικό ιστολόγιο.

Το νέο εργαλείο θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του Gmail,


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/09/gmail.html#ixzz0yLcfdAN8

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ