Επίσημα η Mustang των 1.000 ίππων ! ! !

 

 

H τελευταία έκδοση της Mustang που θα παραχθεί υπό το άγρυπνο βλέμμα του 87χρονου θρύλου Carroll Shelby, θα είναι συνάμα και η πιο δυνατή στην ιστορία του μοντέλου. Πρόκειται για την έκδοση GT 550 που με τη χρήση δύο τούρμπο (και πολλών περαιτέρω βελτιώσεων) η απόδοση του V8 των 5,4 λίτρων θα αγγίξει τους 1.000+ ίππους.

Η χρήση ανθρακονημάτινων μερών θα είναι εμφανής όσο και εκτεταμένη (προφυλακτήρες, καθρέπτες, πλευρικά μαρσπιέ), ενώ δεν θα λείπουν και οι ανάλογες ενδείξεις της έκδοσης τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου (εμπρός/πίσω και στα φτερά). Το μοντέλο θα έχει φυσικά πίσω κίνηση η οποία θα μεταδίδεται μέσω αποκλειστικά ενός...

αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων με paddles στο τιμόνι.

Τέλος, μοναδικά στοιχεία για την έκδοση αυτή θα είναι: η δυνατότητα ρύθμισης της πίεσης των τούρμπο από τον οδηγό, το εξαπίστονο σύστημα πέδησης εμπρός/πίσω, η ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Ford Racing, το φαρδύτερο αμάξωμα, το roll-cage 10 σημείων που καταργεί τα πίσω καθίσματα, οι ζάντες 20 ιντσών, τα αγωνιστικά μπάκετ, και η διχρωμία στο εσωτερικό (σε μπάκετ καθίσματα και ταμπλό). Η τιμή του αυτοκινήτου θα ξεκινά από τις 100.000 δολάρια.


Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/09/mustang-1000.html#ixzz0yLgCtJkQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ