Η ομορφιά εγγυάται καλύτερο SEX;

 

Η ομορφιά εγγυάται καλύτερο SEX;

 

 

26 Σεπ 2010
Είναι αλήθεια πως, αν και υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς σε κάθε εποχή, στην ουσία η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική. Για παράδειγμα, στην εποχή της Αναγέννησης η σεξουαλικότητα έβγαινε από τις καμπύλες της γυναίκας, ενώ μεταπολεμικά μια γυναίκα χαρακτηριζόταν υγιής και ερωτική, αν είχε πολλά παραπάνω κιλά.
Όσον αφορά στους άνδρες, δεν υπήρχαν καθορισμένα πρότυπα ομορφιάς, παρά μόνο δύο παράγοντες: η νεότητα ή το παχύ πορτοφόλι τους. Όμως, βλέπουμε ότι στις μέρες μας η γυναίκα προσπαθεί να βελτιώσει και την πιο κρυφή της ατέλεια και ως εκ τούτου έχει την απαίτηση ο άντρας της να...
εκπληρώνει ένα μεγάλο ποσοστό των προσδοκιών της.
Η ομορφιά, λοιπόν, σήμερα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την επιλογή του συντρόφου μας, για να πάρουμε και να διατηρήσουμε μια επαγγελματική θέση αλλά ακόμα και στις διαφιλικές μας σχέσεις.
Ένας άνθρωπος που είναι όμορφος -ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας- σίγουρα δέχεται περισσότερες ερωτικές προκλήσεις.
Ωστόσο, η ομορφιά δεν εγγυάται τη σεξουαλική ευτυχία. Ένας άνθρωπος όμορφος δεν είναι απαραίτητα και ψυχικά σταθερός, είναι σαν ένα κουτί με ένα λαμπερό περιτύλιγμα που ανοίγοντάς το δεν υπάρχει περιεχόμενο. Πολλές φορές όσο πιο όμορφος είναι ένας άνθρωπος τόσο περισσότερες είναι και οι ανασφάλειές του και ζει συχνά με τον φόβο της απόρριψης και της απώλειας της πρωτιάς.
Για αυτόν, λοιπόν, τον λόγο ο πλαστικός χειρουργός στην πρώτη του συνάντηση με τον ασθενή εξετάζει πάντα τον παράγοντα της ψυχικής του αστάθειας. Το να θέλει ένας άνθρωπος να διορθώσει κάποια δυσμορφία πάνω του, για να βελτιώσει την ψυχολογία του, το ντύσιμό του αλλά και την ερωτική του ζωή, είναι εντελώς διαφορετικό από το να ψάχνει μονίμως να βρει κάτι στραβό πάνω του και μέσα από τις πλαστικές επεμβάσεις να μοιάσει σε κάποια διασημότητα.
Το καλύτερο, λοιπόν, σεξ έρχεται όταν τα έχουμε πρώτα βρει με τον εαυτό μας και μετά με τον ερωτικό μας σύντροφο. Αν αποβάλλουμε τα προσωπικά μας κόμπλεξ, η ερωτική μας ζωή θα έχει κρυμμένες καινούργιες χαρές που θα τις ανακαλύπτουμε μέρα με τη μέρα.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ