TO ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .....

5 Σεπ 2010

 


 

Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν τον κ. Παπανδρέου «καμένο χαρτί»!!

 

 

 


Είναι πλέον γνωστή η Χολιγουντιανού τύπου πομπώδης ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ σε πανελλήνια live σύνδεση όλων των καναλιών, που έγινε πριν λίγες ώρες.

Εμείς πίσω από όλα αυτά βλέπουμε:
1) Να επαληθεύεται το ρητό «Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν». Δηλαδή ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες διαχέονταν πληροφορίες για τρανταχτά κυβερνητικά στελέχη....
από το ΠΑΣΟΚ που θα κατέβαιναν στις περιφέρειες, εντούτοις τελικά κατέληξαν σε μικρότερες και άγνωστες στο ευρύ κοινό επιλογές ή σε επιλογές ξένες προς το ΠΑΣΟΚ.
2) Μια άτακτη υποχώρηση από τον κ. Παπανδρέου που δεν μπορεί πλέον να ελέγξει το κόμμα του ούτε να επιβάλει τις αποφάσεις του, ακόμα και στα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη του. Αυτό, αν μη τι άλλο, σημαίνει ότι όλοι τον θεωρούν «καμένο χαρτί» και δεν θέλουν να καούν και οι ίδιοι με το να χαθούν σε ανούσιες περιφέρειες. Προτίμησαν δηλαδή ορισμένα κυβερνητικά στελέχη να φύγουν ακόμα και από την κυβέρνηση, εάν γίνουν τελικά πράξη κάποιες απειλές που ακούστηκαν, παρά να καούν κι’ αυτά μένοντας μακριά από την κεντρική πολιτική σκηνή, εν όψει ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που έρχονται.

Αυτό το τελευταίο όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο το έχει συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, γιατί η εξουσία «τυφλώνει».  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ