Οι παρκαδόροι χρέωσαν τους πελάτες με κλήσεις πάνω από 100.000 ευρω

Οι παρκαδόροι χρέωσαν τους πελάτες με κλήσεις πάνω από 100.000 ευρω

 
Τρομερή κομπίνα είχαν σκαρφιστεί οι παρκαδόροι γνωστού κλαμπ του Κολωνακίου! Παρατούσαν τα αυτοκίνητα των πελατών στα πεζοδρόμια και οι κλήσεις από την Τροχαία έπεφταν βροχή. Βέβαια, οι μόνοι που δεν γνώριζαν πως είχαν «γραφτεί» στο μπλοκάκι του τροχονόμου ήταν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αφού οι παρκαδόροι φρόντιζαν να πετούν τις κλήσεις για να γλιτώσουν την «κατσάδα» τόσο του πελάτη όσο και του ιδιοκτήτη του κλαμπ.
Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι....... ευκατάστατοι και επώνυμοι πελάτες του γνωστού κλαμπ του Κολωνακίου άρχισαν να διαμαρτύρονται στον ιδιοκτήτη για τα χρεωστικά «μπιλιέτα» που τους έρχονταν σωρηδόν από την εφορία. Μάλιστα, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς πως η ζημιά που είχαν υποστεί οι πελάτες του καταστήματος ξεπερνά τα 100.000 ευρώ!


Αμεσα έγινε καταγγελία στην αστυνομία γι’ αυτή την απίστευτη ιστορία και έπειτα από παρακολούθηση μυστικών αστυνομικών διαπιστώθηκε η ασυνειδησία των Αλβανών παρκαδόρων. Συγκεκριμένα, ενώ η ιδιοκτησία του γνωστού κλαμπ είχε κλείσει σύμβαση με μεγάλο χώρο πάρκινγκ της περιοχής, οι παρκαδόροι έβαζαν στην τσέπη τους το αντίτιμο για το ιδιωτικό πάρκινγκ και στάθμευαν τα αυτοκίνητα όπου έβρισκαν. Διπλά κερδισμένοι, δηλαδή...


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπιασαν επ' αυτοφώρω τους τέσσερις Αλβανούς, να πετούν τις κλήσεις των ανυποψίαστων οδηγών, ενώ σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους διαπιστώθηκε πως ένας από τους συλληφθέντες κρατούσε... αρχείο από τις κλήσεις που έριχνε η Τροχαία στα παράνομα σταθμευμένα οχήματα. Βρέθηκαν λοιπόν στο σπίτι του τουλάχιστον δεκαπέντε κλήσεις για αυτοκίνητα τα οποία, όπως ο ίδιος ομολόγησε, είχε παρκάρει παράνομα. Φυσικά, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ