10/10/2010 ημερομηνία τρόμος, ένας νέος ιός γεννιέται!


10/10/2010 ημερομηνία τρόμος, ένας νέος ιός γεννιέται!

 


Νέος βαρβάτος ιός εν όψει!

Αν λάβεις ένα mail με τίτλο
"Ο Σαβούρης" σβήστε το ΑΜΕΣΩΣ και μην το ανοίξεις.
Πραγματικά, αυτός εδώ είναι τελείως σαβούρης. Όχι μόνο θα σβήσει ό,τι βρει στο σκληρό δίσκο, αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 5 μέτρων από τον υπολογιστή. Ο ιός απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες.

Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών, αλλάζει...... τις ρυθμίσεις του Video και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες για να γρατζουνίσει όποιο cd πας να παίεις. Ρυθμίζει το τηλέφωνο να καλεί αυτόματα μόνο σε 090.

ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΥΣ!

Θα σου πιει όλες τις μπύρες!

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!!!!
ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΩ;
Θα αφήσει βρώμικα σώβρακα στο... τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο. Θα αλλάξει το σαμπουάν με αφρό και τον αφρό με ξίδι. Θα σε βάλει να τρέχεις μ' ένα ψαλίδι και να πετάς πράγματα, με τέτοιο τρόπο που μόνο αστείος μπορεί να είναι, μέχρι να βγάλεις το μάτι κάποιου.
Θα σου ξαναγράψει όλα τα αντίγραφα ασφαλείας, αλλάζοντας όλα τα ενεργητικά ρήματα σε παθητική φωνή και χώνοντας απροσδιόριστα ορθογραφικά λάθη που θα
αλλάξουν τελείως το νόημα των προτάσεων.
Αν ο "Σαβούρης" ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/Me θα αφήσει το κάθισμα της λεκάνης ανοιχτό και το σεσουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα. Θα επηρεάσει τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια αλλά το χειρότερο είναι πως ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5000 άτομα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, θα κλάσεις τόσο δυνατά που το δεξί σου πόδι θα σπάσει και θα πετάξει κομμάτια με τόση ορμή που θα τραυματίσουν το πιο κοντινό σου άτομο!
Σχόλιο  : Το κείμενο αυτό (πραγματικά δεν θυμάμαι που το βρήκα για να το αναφέρω σαν "πηγή') είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που βλέπουν φαντάσματα και πιστευουν ότι με μια ημερομηνία θα έρθει το τέλος του κόσμου... Αλήθεια θυμάστε τον τρόμο που είχε προκαλέσει η έλευση του millennium (2000)  για τα pc όλου του κόσμου;...
Μια φίλη έκανε μια βδομάδα μετά την πρωτοχρονιά του 2000 για να ανοίξει το p.c.
Μάλιστα υπάρχει και σελίδα στο Facebook, με τίτλο "Θα λειτουργεί άραγε ο ηλεκτρονικός μου υπολογιστής στις 10/10/10 και ώρα 10:10;".
buzz it!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ