10 μυστικά για τον αντρισμό σου. Νόμιζες πως τα ήξερες όλα;

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

10 μυστικά για τον αντρισμό σου. Νόμιζες πως τα ήξερες όλα;

 

Μπορεί να μην ξέρεις τα πάντα για "εκείνες", για τον εαυτό σου όμως είσαι σίγουρος πως ξέρεις τα πάντα. Μάθε, λοιπόν, οτι δεν ξέρεις ούτε τα μισά. Διάβασε τα 10 μυστικά του ανδρισμού σου, και φρόντισε απο την επόμενη φορά να το παίζεις λιγότερο ξερόλας!
Σήμερα θα εντυπωσιάσεις "γιατί είσαι άνδρας" :
1. Καπνίζεις. Και τι πειράζει; Όλοι καπνίζουν. Αν σου λέγαμε οτι δεν κινδυνεύουν μόνο τα πνευμόνια σου , αλλά κινδυνεύει να "συρρικνωθεί"  ο ανδρισμός σου, τι θα έλεγες; Η στύση σχετίζεται με την καλή κυκλοφορία του αίματος. Μέχρι και ένα ολόκληρο-πολύτημο- εκατοστό, μπορεί να μικρύνει ο "Ρούλης" σου, το γνώριζες;
2. Όταν φτάνεις στην κορυφή ,μάλλον νιώθεις χαρούμενος φίλε μου, μάθε τώρα ότι εκείνα τα "τέλεια" δευτερόλεπτα είναι μόλις 6! Ενώ στην γυναικεία "κορύφωση" τα δευτερόλεπτα φτάνουν τα 23! (-Δεν ξέρετε τι χάνετε-)
3.Ένας στους 400 είναι- ας πούμε- ο τυχερός ευλύγιστος που μπορεί να ικανοποιήσει τον εαυτό του "δια στόματος". Οι υπόλοιποι 399 προσπαθείτε ακόμα καθημερινά, χωρίς αποτέλεσμα.
4.Αυτό που κρύβεις μέσα στο εσώρουχο σου, βγαίνει σε δύο είδη. Σε αυτά που είναι φυσιολογικά και μακραίνουν καθώς σηκώνονται, και στα "μεγάλα" που δεν μακραίνουν άλλο κατά την στύση. (100% θα υποστηρίξεις πως εσύ ανήκεις στους άνδρες τις δεύτερης κατηγορίας με τις ικανότητες της πρώτης περίπτωσης!)
5.Ήξερες ,οτι οι γυναίκες δεν κοιτάνε πρώτα το μέγεθος σου, αλλά πόσο σκληρό είναι το εργαλείο σου; Γι αυτό μην καμαρώνεις για τα εκατοστά σου, αλλά για την σιδερογροθιά σου .
6. Ναι ,και όμως, "θλάσεις" δεν παθαίνεις μόνο στους τετρακέφαλους ,αλλά και "εκεί κάτω". Μάντεψε πως; Απο τον αυνανισμό! Θα συνεχίσεις για πολύ να σκοτώνεις έτσι την ώρα σου; Ο Φυσικοθεραπευτής, θα αρνηθεί να σου κάνει μαλάξεις και διαθερμίες σε εκείνη την περιοχή.
7.Αν είσαι άσχημος, την πάτησες. Λυπούμαστε αγαπητέ,αλλά σύμφωνα με έρευνες όσο πιο όμορφος είσαι, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις, τόσο πιο δυνατό είναι το σπέρμα σου. ( Ξεκίνα μπότοξ-ποτέ δεν είναι αργά )
8. Όταν σας λέμε οτι δεν είστε "εγκεφαλικοί τύποι", επιμένετε πως κάνουμε λάθος!Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω , αλλά όταν "τελειώνεις" δεν είναι εντολή που έρχεται απο τον εγκέφαλο σου, αλλά απο τον νωτιαίο μυελό!
9 .Η "τρίχα" κρατάει τις μυρωδιές. Πότε θα το καταλάβεις επιτέλους; Δεν ζούμε πια στην εποχή που η "βαρβατίλα" ήταν το πρότυπο . Έχουμε γίνει πιο πολιτισμένοι. Όπως εσύ έχεις απαίτηση να έχουμε βελούδινα πόδια και μπικίνι, έτσι και εμείς θέλουμε να "κλαδεύεις" λίγο αυτή την περιοχή!
10. Όταν η γκόμενα είναι θεά ή είστε ερωτευμένοι κομπλάρετε και "έχετε θέμα", όταν η γκόμενα δεν σας φτιάχνει όπως θέλετε, πάλι "έχετε θέμα", μετά το δεύτερο ποτό, πάλι "έχετε θέμα", και όταν δεν έχετε "θέμα" , δεν βρίσκουμε το λόγο να πάμε μαζί σας γιατί θα τελειώσετε σε 3 λεπτά!. Μετά φταίνε οι γυναίκες ,που λένε πως οι άνδρες δεν υπάρχουν πια;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ