Σέξ με λάθος προφυλακτικό !

Σέξ με λάθος προφυλακτικό !

 

13 Οκτ 2010
Άντρες προσοχή: εάν το προφυλακτικό που χρησιμοποιείτε δεν σας ταιριάζει, όχι μόνο υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψει εντελώς την ερωτική επαφή, αλλά και να σας οδηγήσει στο σεξ χωρίς προφυλάξεις και στις λοιμώξεις του πέους! Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας μελέτης που έδειξε ότι η χρήση λάθος προφυλακτικού μετατρέπει το σεξ από απόλαυση σε αληθινό μαρτύριο.

Την μελέτη πραγματοποίησε ομάδα επιστημόνων από το Κολέγιο Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, οι οποίοι επιστράτευσαν (μέσω Ίντερνετ και αγγελιών σε εφημερίδες) 436 συστηματικούς.....
χρήστες προφυλακτικών, για να διαπιστώσουν τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν τα προφυλακτικά όταν δεν εφαρμόζουν καλά στο πέος. Οι εθελοντές, που είχαν ηλικία άνω των 18 ετών, συμπλήρωσαν στο διαδίκτυο ειδικά ερωτηματολόγια και οι ερευνητές ανέλυσαν στη συνέχεια τις απαντήσεις τους.

Το πρώτο εύρημά τους ήταν πως σχεδόν ο ένας στους δύο άντρες (το 44,7%) διάλεγαν λάθος προφυλακτικά, με συνέπεια να περνούν τα… πάνδεινα στη διάρκεια του σεξ.

Σε σύγκριση με τους νεαρούς οι οποίοι χρησιμοποιούσαν κατάλληλο για το πέος τους προφυλακτικό, όσοι χρησιμοποιούσαν λάθος προφυλακτικά είχαν:
* 2,6 φορές περισσότερες πιθανότητες να τους σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ
* 2,7 φορές περισσότερες πιθανότητες να τους γλιστρήσει το προφυλακτικό
* 2,3 φορές περισσότερες πιθανότητες να δυσκολευτούν να έρθουν σε οργασμό
* 5 φορές περισσότερες πιθανότητες να υποστούν ερεθισμό του πέους
* 2,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μην ευχαριστηθούν το σεξ
* 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στύσης
* 2,3 φορές περισσότερες πιθανότητες να «χάσουν» στην πορεία της σεξουαλικής επαφής την στύση τους
* 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να βγάλουν τελικά το προφυλακτικό, για να ευχαριστηθούν το σεξ.

Εξυπακούεται ότι ούτε οι σύντροφοί τους πέρναγαν καλά με τόση ταλαιπωρία, με συνέπεια εκείνες να έχουν 1,9 φορές περισσότερες πιθανότητες να δυσκολευτούν να έρθουν σε οργασμό και 1,6 φορές περισσότερες πιθανότητες να μην ευχαριστηθούν το σεξ.

Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Sexually Transmitted Infections», τα ευρήματά τους σε απόλυτους αριθμούς σημαίνουν ότι από τους 436 εθελοντές τους, οι 195 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα προφυλακτικά που διαλέγουν. Από τους 195, οι 120 είπαν πως δεν απολαμβάνουν το σεξ εξαιτίας τους, οι 57 παραδέχτηκαν ότι πλήττεται και η ικανοποίηση της συντρόφου τους, οι 34 είπαν ότι έβγαλαν το προφυλακτικό για να ησυχάσουν και οι 18 είπαν πως τους έσπασε στη διάρκεια του σεξ.

Επειδή τα προφυλακτικά βγαίνουν σε πολλά σχήματα και μεγέθη, οι ειδικοί συνιστούν στους άντρες να δοκιμάζουν πολλά και διαφορετικά έως ότου βρουν αυτό που τους ταιριάζει। Όταν χρησιμοποιείται σωστά το προφυλακτικό όχι μόνο δεν πλήττει την ικανοποίηση από το σεξ, αλλά έχει και αποτελεσματικότητα πάνω από 98% στην προστασία εναντίον των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων και των ανεπιθύμητων κυήσεων, λένε.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ