Επιτυχία του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ποντιακών Συλλόγων

Επιτυχία του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ποντιακών Συλλόγων

 

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ποντιακών Συλλόγων για την Εθνική Αυτογνωσία, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, με τα Ποντιακά Σωματεία του Νομού Σερρών, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ELPIDA RESORT» στις Σέρρες από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2010.
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ. κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κα Χριστίνα Σαχινίδου, υποδέχθηκαν και ...

ευχαρίστησαν για την συμμετοχή, τους 500 και πλέον συνέδρους από όλη την Ελλάδα, εκπροσώπους 200 Ποντιακών Σωματείων, από την Ακριτική Θράκη, την ΄Ηπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, την Αττική, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, αλλά και κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Στο συνέδριο συμμετείχαν και......... εκπρόσωποι Ποντιακών Σωματείων από την Κύπρο.

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου κήρυξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μ. Μπόλαρης, οι Βουλευτές Σερρών: Ε. Κουτμερίδης ως εκπρόσωπος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, Θ. Λεονταρίδης, Α. Καρυπίδης, Μ. Κόλλια-Τσαρούχα, Μ. Τζελέπης, Η. Πολατίδης, ο Βουλευτής Πέλλας κ. Η. Θεοδωρίδης, ο κ. Σ. Ιωαννίδης ως εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., ο Νομάρχης Σερρών κ. Στ. Φωτιάδης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Λευκώνα κ. Θ. Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Ι. Βλάχος, ο Δήμαρχος Στρυμωνικού κ. Ι. Ρίζος, ο Δήμαρχος Αχινού κ. Ι. Πηλιτζίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Α. Δρογαλάς, Νομαρχιακοί & Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠΕ κ. Ι. Μωϋσιάδης, Πρόεδροι τοπικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Το Συνέδριο χαιρέτισαν με μηνύματά τους: ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, οι Αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Ατματζίδης και Παύλος Σταματάς Καθηγούμενοι της Ιεράς Μονής «Παναγίας Σουμελά», ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, ο Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνος, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης, ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Ι. Μαγκριώτης, ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Β. Κεγκέρογλου, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Α. Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ Γ. Καρατζαφέρης, ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κ. Α. Τσίπρας, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Ι. Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Σ. Ταμβάκης, η Γραμματέας του Σ.Α.Ε. Δρ. ΄Ολγα Σαραντοπούλου και ο Πρόεδρος της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε. κ. Ιβάν Σαββίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ