ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ....20+1 μυστικά ομορφιάς

20+1 μυστικά ομορφιάς

 

17 Οκτ 2010
1. Όταν πιάνεις το τσιμπιδάκι σε...πιάνει και ο οίστρος με αποτέλεσμα να το παρακάνεις με τα φρύδια σου; Χτένισε καθημερινά με ένα gel με πρωτεΐνες (θα τα βοηθήσει να μεγαλώσουν γρηγορότερα) και κάλυψε τις ατέλειες με ένα μολύβι φρυδιών σε καφέ απόχρωση που ταιριάζει εξίσου με όλους τους τόνους.

2. Για να αποφύγεις τα βαμμένα δάχτυλα άφησε κενό ενός εκατοστού από τις άκρες των νυχιών σου. Εκτός αυτού θα δείχνουν πιο μακριά και περιποιημένα.

3. Λατρεύεις το nude μακιγιάζ αλλά θέλεις να δείχνεις λαμπερή; Άπλωσε ιριδίζουσα πούδρα στα σημεία που “βλέπει” φυσικά ο ήλιος, δηλαδή η ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) και τα ζυγωματικά.

4. Έχεις μικρά μάτια και θέλεις να....... τα τονίσεις; Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα αρκεί να αποφύγεις τις σκούρες σκιές. Άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια nude βάση κι έπειτα χρησιμοποίησε μια σκιά 1-2 τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου την οποία θα σβήσεις σταδιακά φτάνοντας στο τόξο των φρυδιών.

5. Αποφάσισες να εντάξεις στο καθημερινό σου beauty routine ένα νέο προϊόν; Προτού βιαστείς να αποφασίσεις αν σου κάνει ή όχι, περίμενε δύο βδομάδες για να δεις αποτελέσματα.

6. Αν θες να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν πιο πλούσιες και όμορφες, χρησιμοποίησε ψεύτικες βλεφαρίδες που προορίζονται για τα κάτω βλέφαρα.

7. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας καθώς και το τριαντάφυλλο έχουν θεαματικά αποτελέσματα σε επιδερμίδες με ατέλειες.

8. Αναζητάς ένα drama look; Πέτυχέ το με μια παχιά γραμμή eyeliner στα μάτια. Προτίμησε κάποιο κρεμώδες ή σε μορφή στιλό αντί για κάποιο υγρό eyeliner αν προηγουμένως δεν έχεις κάνει το απαραίτητο practice.

9. Αν θες να μειώσεις την λιπαρότητα στην περιοχή των βλεφάρων, χρησιμοποίησε οπωσδήποτε προηγουμένως μια βάση ή πούδρα και προτίμησε τις σκιές σε μορφή σκόνης αντί για τις υγρές.

10. Ο λαιμός είναι από τις πιο παραμελημένες περιοχές όσον αφορά στην περιποίηση γι' αυτό και εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Όμως, το να την περιποιείσαι χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο ή τα ίδια προϊόντα με το υπόλοιπο πρόσωπο δεν ωφελεί, καθώς η ποιότητα του δέρματος του λαιμού είναι διαφορετική. Η σωστή στάση του σώματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσουμε τους τένοντες της περιοχής σε καλή κατάσταση.

11. Όταν βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες, τοποθέτησε λίγη περισσότερη κόλλα στις πλαϊνές. Δεδομένου ότι είναι πιο μακριές και βαριές ενδέχεται να χαλάσουν ευκολότερα. (Δες εδώ πώς μπορείς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες).

12. Το ελαιόλαδο κάνει θαύματα! Για να μαλακώσουν οι παρανυχίδες σου, ζέστανε λίγο ελαιόλαδο και βύθισέ τα για μερικά λεπτά.

13. Για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα όλη την ημέρα, ακόμη και στα club που ο καπνός επισκιάζει κάθε ωραία μυρωδιά, ψέκασε την χτένα σου με αρκετό άρωμα και χτένισε από την ρίζα μέχρι τις άκρες.

14. Τα layers είναι τάση και όχι μόνο στη μόδα! Για μια ολοκληρωμένη πρωινή ενυδάτωση άπλωσε ένα αντιοξειδωτικό serum κάτω από την ενυδατική σου κι έπειτα μια αντηλιακή κρέμα. Και θυμήσου: μια φορά την εβδομάδα κάνε οπωσδήποτε απολέπιση, ειδεμή η χρήση τόσων προϊόντων θα έχει σαν αποτέλεσμα την συσσώρευση σμήγματος και την δημιουργία μιας θαμπής όψης.

15. Για να αποφύγεις τις γραμμές που δημιουργούνται από τον ύπνο προτίμησε σατέν μαξιλαροθήκες. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για beauty sleep κάνε κλικ εδώ.

16. Για ένα χρυσαφένιο πρόσωπο χωρίς τον κίνδυνο των δυσχρωμιών ανάμειξε την ενυδατική σου με ελάχιστη ποσότητα self tan.

17. To νεσεσέρ σου είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει στην τσάντα σου; Επένδυσε σε ένα νέο, μικρότερο νεσεσέρ και βάλε μέσα τα πραγματικά απαραίτητα: μια ενυδατική κρέμα, πούδρα, μια παλέτα τριών αποχρώσεων, κραγιόν, μάσκαρα και ρουζ.

18. Πειραματίσου με τις περλέ υφές στα βλέφαρα και τα ζυγωματικά σου. Αν η υπόλοιπη βάση είναι ματ θα δείχνεις όσο λαμπερή πρέπει χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής.

19. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να πειραματιστείς με νέες υφές και αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου. Ίσως ανακαλύψεις ένα look που σου ταιριάζει πολύ και δεν είχες σκεφτεί ποτέ πριν.

20. Καθιέρωσε μια μέρα την εβδομάδα και σπάσε το beauty routine σου με μάσκες καθαρισμού και scrub. Το πρόσωπό σου αμέσως θα λάμψει!

21. Self tan στο πρόσωπο; Προτού απλώσεις το προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα, βάλε στα φρύδια σου βαζελίνη. Έτσι, δεν θα κινδυνεύεις να βγεις με νέο χρώμα.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ