Οι πιο καλοπληρωμένες ειδικότητες του 2010

Οι πιο καλοπληρωμένες ειδικότητες του 2010

 

 

Αν φοράς άσπρη μπλούζα είσαι από τους τυχερούς, μιας και η λίστα με τα καλοπληρωμένα επαγγέλματα του 2010 είναι γεμάτοι από γιατρούς. Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά ν’ αλλάξεις καριέρα και μαζί και το ετήσιο εισόδημά σου. Τα εισοδήματα που θα διαβάσεις είναι φυσικά δολάρια που έχουν μετατραπεί σε ευρώ αλλά συγκριτικά τα ίδια ισχύουν και στην ανεπτυγμένη Ευρώπη.

Marketing Manager

Στην τσέπη: 155.000 ευρώ το χρόνο
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσδιορίσεις τη ζήτηση στα προϊόντα που πουλάει η εταιρία και βρεις νέους τρόπους για να φέρεις καινούριους πελάτες. Δεν ακούγεται πολύ δύσκολο.

Computer and Information Systems Manager

Στην τσέπη: 163.000 ευρώ το χρόνο
Στα καθήκοντα σου είναι να είναι να διοικείς και να....

εργάζεσαι στο τεχνολογικό τμήμα της εταιρίας. Με λίγα λόγια μάσα στους υπολογιστές και στα καλώδια όλη μέρα!

Engineering Manager

Στην τσέπη: 170.000 ευρώ το χρόνο
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιβλέπεις και να καθοδηγείς τους υπαλλήλους που εργάζονται στο.............. σχεδιασμό και την ανάπτυξη μηχανικού εξοπλισμού.

Προσθετολόγος

Στην τσέπη: 178.000 ευρώ το χρόνο
Είναι μια ειδικότητα οδοντιάτρου που ασχολείται με τα εμφυτεύματα. Αν σκεφτείς πόσοι επώνυμοι χρυσοπληρώνουν για ένα λαμπερό χαμόγελο θα καταλάβεις γιατί βρίσκεται στη λίστα.

Natural Sciences Manager

Στην τσέπη: 182.000 ευρώ το χρόνο
Καθήκον σου είναι να συντονίζεις και να ελέγχεις έρευνες και αναπτυξιακά προγράμματα στα πεδία της φυσικής επιστήμης και των επιστημών υγείας. Μικροσκόπιο και άγιος ο θεός.

Δικηγόρος

Στην τσέπη: 190.000 ευρώ το χρόνο
Νομίζω ότι εδώ δεν χρειάζεται και πολλές επεξηγείς. Εκπροσωπείς πελάτες στα δικαστήρια, συντάσσεις μηνύσεις και εξώδικα κτλ. Τώρα αν γίνεις Κούγιας μπορεί να χρειάζεσαι να πηδάς μάντρες και να ξεκατινιάζεσαι στα παράθυρα.

Ποδίατρος

Στην τσέπη: 192.000 ευρώ το χρόνο
Στις ουσία είναι οι γιατροί που ασχολούνται με τα προβλήματα στα πέλματα. Μπορεί ν’ ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι καθόλου. Δεν μιλάμε για απλούς κάλους και πεντικιούρ.

Οδοντίατρος

Στην τσέπη: 198.000 ευρώ το χρόνο
Λογικό να είναι στη λίστα αφού και ποιος δεν πάει στο οδοντίατρο. Και τίποτα να μην έχεις μια λεύκανση, έναν καθαρισμό θα τον κάνεις. Όποτε να το το εισόδημα του γιατρού.

Παιδίατρος

Στην τσέπη: 205.000 ευρώ το χρόνο
Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται επεξήγηση του επαγγέλματος. Ένα εμβόλιο, ένα κρύωμα, όποτε φαντάζεσαι τι επισκέψεις έχουν.

Παθολόγος

Στην τσέπη: 216.000 ευρώ το χρόνο
Και γι’ αυτό φταίμε εμείς. Δεν ξέρουμε τι έχουμε κι έτσι πάμε σ’ ένα παθολόγο που κάνει γενική ιατρική για μας στείλει στο γιατρό που χρειάζεται να μας δει. Την επίσκεψη όμως την πληρώνουμε κανονικότατα!

Γενικός διευθυντής

Στην τσέπη: 220.000 ευρώ το χρόνο
Εργάζεσαι σε μία εταιρία και απλά είσαι υπεύθυνος για όλα. Μα για όλα. Στην ουσία είσαι αυτός που διοικεί όλη την επιχείρηση. Κουστούμι, γραβάτα, χαρτοφύλακας, κτλ.

Ψυχολόγος

Στην τσέπη: 212.000 ευρώ το χρόνο
Έτσι όπως έχει η κατάσταση λογικό δεν είναι; Πίεση, άγχος, οικονομική κρίση, όποτε σύντομα βλέπω και τους ψυχιάτρους στη λίστα.

Χειρούργος

Στην τσέπη: 225.000 ευρώ το χρόνο
Να σημειώσω ότι δεν αναφερόμαστε στους μεγαλογιατρούς τύπου Γιακούμπ και Φουστάνο. Ο απλός καθημερινός χειρούργος που θα βγάλει μια σκωληκοειδίτιδα, μια χολή κτλ.

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος

Στην τσέπη: 234.000 ευρώ το χρόνο
Όπως βλέπεις όσο προχωράει η λίστα, όλο γιατρούς βλέπουμε. Γιατί να λείπουν κι οι γυναικολόγοι; Και τίποτα να μην έχουμε, μια φορά το χρόνο θα πάμε.

Ορθοδοντικός

Στην τσέπη: 238.000 ευρώ το χρόνο
Και ποιος δεν έβαλε σιδεράκια στην εφηβεία του. Μαζί με τους προσθετολόγους… πολλά τα λεφτά στο βωμό του ωραίου χαμόγελου.

Αναισθησιολόγος

Στην τσέπη: 245.000 ευρώ το χρόνο
Εδώ τόσα βγάζουν οι χειρούργοι, οι αναισθησιολόγοι θα έλειπαν; Γίνεται χειρουργείο χωρίς αυτούς; Κι άμα σκεφτείς ότι είναι στο χέρι τους αν θα ξυπνήσεις ή όχι, άμα δεν θες μην τους χρυσοπληρώνεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ