Μόνο το 2% των σύγχρονων γυναικών δίνουν προτεραιότητα στο σεξ !

Μόνο το 2% των σύγχρονων γυναικών δίνουν προτεραιότητα στο σεξ !

 


Οι σημερινές γυναίκες εξακολουθούν να μη βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα στις σχέσεις τους το σεξ, αποκαλύπτει μια νέα έρευνα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες κατέταξαν τη συναισθηματική κατανόηση και την οικειότητα ως τα πλέον σημαντικά κομμάτια μιας σχέσης. Μόνο το 2% έδωσε προτεραιότητα στο σεξ.
Όταν ρωτήθηκαν για την πιθανότερη αιτία τερματισμού μιας σχέσης, το 38 % ανέφερε την έλλειψη συναισθηματικής στήριξης. Και πάλι μόλις το 2 % ανέφερε το σεξ ως αιτία χωρισμού.
«Οι νεαρές γυναίκες του σήμερα είναι ένα μοντέλο σύγχρονης παραδοσιακής γυναίκας με την έννοια ότι της ενδιαφέρει η ανεξαρτησία και η ισότητα αλλά την ίδια στιγμή ενστερνίζονται την πανάρχαια ανάγκη για αγάπη και αφοσίωση», ανέφερε η ψυχολόγος Sally Brampton στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
«Το 85 % των γυναικών λογικά πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε ‘’τέλεια σχέση’’ αλλά είναι πολύ πιο ευαίσθητες από ό, τι ήταν οι γυναίκες πριν από 25 χρόνια, βάζοντας τη συναισθηματική κατανόηση και την οικειότητα στην κορυφή του καταλόγου των αναγκών τους», πρόσθεσε.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ