37χρονη δασκάλα δίδασκε τα μυστικά του σεξ σε μαθητές της

37χρονη δασκάλα δίδασκε τα μυστικά του σεξ σε μαθητές της

 

13 Οκτ 2010
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την παραδοχή της 37χρονης δασκάλας ότι είχε σεξουαλικές επαφές με δύο 15χρονους μαθητές της... "Ναι, είχα σεξουαλικές επαφές με τους δύο μαθητές μου. Το παραδέχομαι". Με αυτά τα λόγια η Χίνα Πάτελ παραδέχθηκε χθες στο δικαστήριο τη σχέση της με τους δύο 15χρονους μαθητές της σε σχολείο στα νότια της Αγγλίας.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου; "Φρικτή εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης που είχαν οι μαθητές της στο πρόσωπο της"
Η Πάτελ κατηγορείται ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με τους δύο μαθητές της για αρκετές εβδομάδες και συγκεκριμένα από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 18 Μαρτίου, όπως και η ίδια παραδέχθηκε στο δικαστήριο.
Καλούσε στο σπίτι της τα παιδιά όπου και έκαναν σεξ για αρκετή ώρα, σύμφωνα με τα όσα η ίδια δήλωσε. Αν και όπως φαίνεται οι μαθητές πήγαιναν με την θέληση τους ωστόσο και οι δύο είναι ανήλικοι και η ίδια τους παρακίνησε στην πράξη αυτή αφού εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είναι δασκάλα τους. Αντί λοιπόν να τους διδάσκει το μάθημα αυτή τους μάθαινε τα μυστικά του σεξ και του έρωτα.
Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε σοκαρισμένος πως δεν περίμενε μαι τέτοια συμπεριφορά από την Πάτελ. “Νιώθω αποτροπιασμό. Δεν ξέρω τι να πω. Ήταν μια πολύ ήσυχη και ευγενική γυναίκα. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο”, είπε ο Γκάρι Λαβριτζ. «Μου προκαλεί φρίκη ότι χρησιμοποίησε τη θέση της κατά τέτοιο τρόπο», πρόσθεσε.
Η Πάτελ είχε προσληφθεί στο σχολείο τον Σεπτέμβριο του 2009 ως αναπληρώτρια καθηγήτρια. Μάλιστα στην ευθύνη της ήταν και το μάθημα καλή συμπεριφοράς των μαθητών προς την κοινωνία κάτι που όπως φαίνεται η ίδια φρόντισε να περάσει με τον δικό της τρόπο σε δύο από τους μαθητές της.
 
 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ