5 σημάδια πως δεν είναι ο Ένας που νομίζεις

 

 

Έκανες τόσο καιρό να βρεις τον πρίγκηπα του παραμυθιού, που στην ιδέα και μόνο να χάσεις τον τωρινό αγαπημένο σου, σε πιάνουν τα κλάματα. Κι ενώ προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως στο πλευρό σου βρίσκεται ο Ένας και μοναδικός, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν πως ο πρίγκηπας σου είναι 99% βάτραχος!
Σημάδι 1ο: το καμπανάκι της διαίσθησης χτυπά κι ας κάνεις πως δεν ακούς:
Καλώς ή κακώς σε κάθε τομέα της ζωής σου, η διαίσθηση μπορεί να γίνει ο οδηγός σου! Αν θέλεις να πιστεύεις πως είσαι με τον σωστό άντρα αλλά ακούς διάφορα καμπανάκια να σε προειδοποιούσαν, σταμάτα να τ' αγνοείς. Στην αρχή μπορεί να έρχονται σαν φωνούλες μέσα στο κεφάλι σου (όχι, δεν είσαι σχιζοφρενής), μπορεί να βλέπεις περίεργα όνειρα και οράματα, μπορεί όλα όσα ζεις κάτι να σου θυμίζουν. Σίγουρα, δεν θα πρέπει να βιαστείς να χωρίσεις με τον Ιδανικό άντρα απλά επειδή στο λέει η συνείδησή σου. Όμως μπορείς ν' ακούς με μεγαλύτερη προσοχή τα καμπανάκια του κινδύνου, όπως εκείνο που σου λέει να ψαχουλέψεις το κίνητό του ή το προφίλ του στο Facebook!........

Σημάδι 2ο: αρνείται ν' αλλάξει οτιδήποτε σε χαλάει σ' εκείνον

Και ερχόμαστε στο δεύτερο σημάδι-φωτιά. Σίγουρα, για να πιστεύεις πως το αγόρι αυτό είναι ιδανικό για εσένα, έχεις βρει επάνω του πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναζητάς σε έναν άντρα. Μπορεί να είναι το μπόι του, το ότι είναι γιατρός ή η αγάπη του για τα ταξίδια. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να πιστεύεις πως τα χαρακτηριστικά αυτά αρκούν για να χτίσεις μια ευτυχισμένη ζωή μαζί του, ειδικά αν στα υπόλοιπα πολλά είναι εκείνα που θέλεις ν' αλλάξει. Και μπορεί εσύ να περιμένεις και να περιμένεις την μεγάλη αλλαγή, αλλά αυτή δύσκολα θα έρθει. Πιθανότατα, μόλις του περάσει και του καλού σου η πρώτη κάψα του έρωτα, θα επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό του, κι εσένα θα σου μείνει το στηθοσκόπιο της δουλειάς του αμανάτι!

Σημάδι 3ο: δεν βρίσκεσαι στις πρώτες προτεραιότητές του!

Μπορεί εσύ να μιλάς μόνο για εκείνον και τη σχέση σας όπου σταθείς και βρεθείς, αλλά δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και από την πλευρά του. Για εκείνον φαίνεται να είσαι μια ακόμα υποχρέωση ανάμεσα στις υπόλοιπες και πιο πολύ χαίρεται να περνά τον χρόνο του μόνος μπροστά στο pc ή με τους κολλητούς του, παρά με σένα! Σίγουρα, δεν χρειάζεται να είστε διαρκώς μαζί αλλά και το να τον παρακαλάς να βρεθείτε δεν είναι σημάδι πως εκείνος είναι ο Απόλυτος άντρας για εσένα. Ο ένας και μοναδικός θα θέλει να περνά χρόνο μαζί σου κάνοντας ενδιαφέροντα πράγματα (και μπόλικο σεξ) και δεν θα τον κυνηγάς για να σου κάτσει!

Σημάδι 4ο: Μια είσαι στα τάρταρα και μια πετάς στα ουράνια μαζί του

Μια από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι το πόσο ευτυχισμένη είσαι μέσα στη σχέση σου. Είναι ένα πολύ απλό ερώτημα και η απάντηση θα έπρεπε να είναι εξίσου απλή. Αν όμως η απάντηση δεν σου βγει πολύ εύκολα και σκεφτείς πως λίγες ή μερικές μόνο είναι οι φορές που είσαι ευτυχισμένη στο πλευρό του καλού σου, κάποιο πρόβλημα υπάρχει! Η ιδανική σχέση δεν θα έπρεπε να σε κάνει να πετάς μια ψηλά και μια να τρως τα μούτρα σου. Άλλο πράγμα είναι να καυγαδίσετε μια φορά στο τόσο και άλλο να είσαι διαρκώς μουτρωμένη. Αν δεις πως δεν είσαι απόλυτα ευτυχισμένη με τη σχέση σου, κάνε τις τρεις κινήσεις που ακολουθούν:
Α: Σκέψου τι ακριβώς θέλεις από τη ζωή σου. Β: Σκέψου πως ακριβώς θα ήθελες να είναι ο σύντροφός σου. Γ: Τέλος, ενημέρωσε τον τωρινό αγαπημένο σου για όσα επιθυμείς να έχεις στη ζωή και στη σχέση σου. Έπειτα, ρώτησε τον αν μπορεί ή είναι διατεθειμένος να στα προσφέρει. Ανάλογα με την απάντηση που θα λάβεις, θα συνεχίσεις τη ζωή σου. Όποια απόφαση κι αν πάρεις, θα έχεις την ευθύνη της!

Σημάδι 5ο: οι καυγάδες σας είναι ομηρικοί!

Όλα τα ζευγάρια έχουν τους καυγάδες τους αλλά οι δικοί σας δεν έχουν προηγούμενο. Αν κάθε φορά που μαλώνετε, κάνετε να μιλήσετε πάνω από βδομάδα, τα νύχια σου κοσμούν την πλάτη του και τα βρίσκετε μόνο με το σεξ της επανασύνδεσης, κάτι στραβό συμβαίνει με τον Κύριο Τέλειο. Για να έχετε εντάσεις τέτοιου βεληνεκούς δύο είναι τα ενδεχόμενα: είτε δεν ταιριάζετε καθόλου, είτε ο εγωισμός σας είναι πολύ μεγάλος και εσείς πολύ αδιάλλακτοι ως χαρακτήρες. Σε κάθε δεσμό πρέπει να γίνονται αμοιβαία βήματα κατανόησης και από τους δυο σας και αν τις παραχωρήσεις τις κάνεις εσύ και μόνο εσύ, το πράγμα δυσκολεύει περισσότερο. Αν σε κάθε καυγά χάνεις το σεβασμό για τον εαυτό σου ή τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, είτε θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια ενός συμβούλου ή ειδικού, είτε να τερματίσετε τη σχέση αυτή.
Αλήθειες:
*Οι περισσότερες από εμάς μένουμε σε μια σχέση που μας χαλάει απλά επειδή φοβόμαστε να δούμε την αλήθεια.
* Έχεις εξιδανικεύσει το σύντροφό σου απλά και μόνο επειδή φοβάσαι να μείνεις μόνη ή να κάνεις μια νέα αρχή.
 Αρνείσαι να παραδεχθείς πως εκείνος δεν είναι ο Ένας και μοναδικός από ντροπή για το λάθος που έκανες ή για τη γνώμη που θα σχηματίσουν οι άλλοι για εσένα.
*Χρησιμοποιείς την αγάπη και τον έρωτα σαν δικαιολογία για να παραμείνεις σε μια σχέση τελειωμένη.
* Σταμάτησες να ακούς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, απλά για να είσαι με εκείνον που θεωρείς ιδανικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ