Αποθήκη με χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού»

 

 

6 Οκτ 2010

Ενα τεράστιο παράνομο εμπορικό κέντρο με χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» ανακάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης η Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, την Ελληνική Αστυνομία και τον εισαγγελέα, στη συμβολή των οδών Κολωνού και Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας.

Αποθήκη με χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού»
Το...«πολυκατάστημα» στεγαζόταν σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτήριο και σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν περίοικοι λειτουργούσε εδώ και περίπου έναν χρόνο.
Στο κτήριο οι αρμόδιες υπηρεσίες που διενήργησαν τον έλεγχο εντόπισαν χιλιάδες ρολόγια, γυαλιά ηλίου, τσάντες και άλλα αντικείμενα.
Οπως δήλωσε, ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας, κ.Παπαδάκης, στο χώρο αυτόν πήγαιναν διάφοροι αλλοδαποί μικροπωλητές και προμηθεύονταν τα διάφορα προϊόντα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν σε πεζοδρόμους διαφόρων περιοχών της Αθήνας.
Αυτοί που είχαν την ευθύνη για την αποθήκευση και την διάθεση των προϊόντων «μαϊμού» είχαν οργανώσει ένα ολόκληρο σύστημα ασφαλείας του κτηρίου, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητά τους. Είχαν εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μέσω του οποίου έβλεπαν ποιος εισερχόταν στο κτήριο. Επίσης, είχαν εγκαταστήσει πόρτες ασφαλείας, καθώς και «τοίχους» που άνοιγαν μηχανικά και τους άνοιγαν μόνο εφόσον γνώριζαν το άτομο που πήγαινε για προμήθεια.
Σύμφωνα με τον κ.Παπαδάκη, η αποθήκη αυτή με τα παράνομα προϊόντα ίσως είναι η μεγαλύτερη που έχει εντοπιστεί στην Αθήνα.
Παράλληλα, επιστρατεύτηκαν αρκετά μεγάλα φορτηγά, προκειμένου να μεταφερθούν τα παράνομα προϊόντα στις αποθήκες του Δήμου Αθηναίων, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητάς τους.
www.ethnos.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ