8+1 συμβουλές για ανεπανάληπτο σεξ

 

 

8+1 συμβουλές για ανεπανάληπτο σεξ

 

Το καλό σεξ δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση – η πολυάσχολη ζωή μας συχνά μας φτάνει στα όρια της κατάρρευσης και μας ‘’κλέβει’’ τη φαντασία και τα κίνητρα, που απαιτούνται για να κρατήσουμε το ρυθμό. Ικανοποιητικό σεξ όμως δεν σημαίνει κατ 'ανάγκην ατελείωτες ώρες προπόνησης, μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά και το μόνο που χρειάζεσαι να είναι τελικά μια αλλαγή.
Η γυναίκα είναι κυκλοθυμικό πλάσμα και η σεξουαλική της ορμή ποικίλλει ανάλογα με τις ορμόνες της και το τι συμβαίνει στη ζωή της. Μερικές φορές χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για να ‘’ανάψει’’ και να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για σένα.

Εμείς σου παρουσιάζουμε 9 συμβουλές για καλύτερο σεξ. Έτσι απλά…


9. Δείξε της τι θέλεις

Από ένα...

σημείο και μετά μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις πώς να ευχαριστήσεις τη σύντροφό σου με κάθε τρόπο, αλλά αυτό δυστυχώς δε συμβαίνει στην πραγματικότητα. Υπάρχει πάντα κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει και είναι βέβαιο ότι κάτι από αυτά που συνηθίζετε να κάνετε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Για καλύτερο σεξ, συζήτησε με την παρτενέρ σου για πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει αλλά θα ήθελες να δοκιμάσετε και στη συνέχεια περάστε στην πράξη... Σίγουρα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σκέφτεται ότι ξέρεις τι αρέσει στη σύντροφό σου και σιγά σιγά αυτό που πιστεύεις ότι της αρέσει γίνεται ‘’ο τρόπος που το κάνετε’’. Μην κολλάς σε στερεότυπα και κάθισε για λίγο στην καρέκλα του μαθητή και δεν θα το μετανιώσεις.


8. Δέσε της τα μάτια


Η σεξουαλική ευχαρίστηση έχει πολλές διαστάσεις, αλλά το σημαντικότερο σεξουαλικό όργανο που διαθέτουμε είναι … ο εγκέφαλός μας. Όταν μία αίσθηση παρεμποδίζεται, οι υπόλοιπες αισθήσεις μας - μέσω του εγκεφάλου – αναπληρώνουν το κενό. Για παράδειγμα, ένας κωφός έχει αυξημένη αίσθηση της όρασης, της όσφρησης και της αφής.

Δένοντας τα μάτια της συντρόφου σου, εκείνη μπορεί να νιώσει καλύτερα τη σεξουαλική διέγερση. Δεν ξέρει πού βρίσκεσαι ή τι σκοπεύεις να κάνεις στη συνέχεια. Αυτό δημιουργεί την προοπτική για καλύτερο σεξ. Μπορείς να παίξεις μαζί της χρησιμοποιώντας ένα φτερό ή τη γλώσσα σας. Ξεκίνα σιγά, καθώς αυτό διεγείρει τις νευρικές απολήξεις της και τις κάνει πολύ πιο ευαίσθητες. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις, όμως, γιατί μετά από λίγο οι νευρώνες παύουν να διεγείρονται με την ίδια ένταση και οι αισθήσεις παραλύουν.


7. Παίξτε ρόλους


Το να προσποιηθείς ότι είσαι κάτι που δεν είσαι, δεν είναι εύκολο για μερικούς ανθρώπους. Μπορεί να έχει παρόλα αυτά αποτελέσματα όταν γίνεται για πλάκα. Το να βγεις από το ρόλο ‘’του εαυτού σου’’ μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να κάνεις καλύτερο σεξ. Παίζοντας το ρόλο κάποιου άλλου μέσα στο σεξουαλικό παιχνίδι μπορείς να χαρίσεις στη σύντροφό σου μερικές απολαυστικές αισθησιακές στιγμές και να πετύχεις πράγματα που δεν είχες πετύχει ποτέ πριν. Το παιχνίδι των ρόλων είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και να διασκεδάσεις με τη σύντροφό σου. Συνήθως οι γυναίκες παίζουν αυτό το παιχνίδι και αυτό γιατί α) το απολαμβάνουν και β) τις βοηθάει ότι έχουν πολλά ρούχα, εσώρουχα και μακιγιάζ - αλλά μην ξεχνάς ότι μπορείς να παίξεις κι εσύ το ίδιο παιχνίδι…


6. Κάνε της μασάζ


Η αισθησιακή αφή είναι ένα από τα πιο ξεκούραστα και σεξουαλικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για τη σύντροφό σου. Το κορμί μας είναι σχεδόν πάντα ‘’πιασμένο’’ σε ορισμένες περιοχές, αν όχι σε όλες. Αυτό ρίχνει την ενέργειά μας – και φυσικά και τη σεξουαλική μας ενέργεια.

Ένα χαλαρωτικό, αισθησιακό μασάζ μπορεί να ξεκλειδώσει το σώμα της συντρόφου σου και να της προσφέρει απανωτούς και έντονους οργασμούς και τελικά πολύ καλύτερο σεξ. Η ικανότητα να χαλαρώσεις τη σύντροφό σου με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να είναι ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων σου. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για εκείνη.

Η διαφορά τώρα ανάμεσα σε ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ και σε ένα αισθησιακό μασάζ έχει να κάνει με το άγγιγμα - δεν θέλεις να τη χαλαρώσεις τόσο βαθιά, που να θέλει να πέσει κατευθείαν για ύπνο. Το κλειδί για καλύτερο σεξ στην περίπτωση αυτή είναι να διατηρήσεις τις αισθήσεις της σε διέγερση αλλά το σώμα της χαλαρό.


5. Πες της τις φαντασιώσεις σου


Μιλώντας για τις φαντασιώσεις σου με τη σύντροφό σου δημιουργείς τις καλύτερες προϋποθέσεις για απολαυστικό σεξ. Βελτιώνεις την επικοινωνία μαζί της – κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία αφού βοηθάει να γνωριστείτε καλύτερα και να έχετε καλύτερη σεξουαλική ζωή. Ναι, μπορεί να εκπλαγείς από αυτά που θα σου πει, αλλά αυτό λειτουργεί αμφίδρομα. Φρόντισε να μην τη ρίξεις κατευθείαν στα βαθιά αποκαλύπτοντάς της φαντασιώσεις για ανθρώπους που γνωρίζετε και οι δύο καλά (προσοχή, μην την πατήσεις και της ξεφουρνίσεις ότι έχεις φαντασιώσεις με την καλύτερή της φίλη ή με τη γοητευτική συνάδελφο με την οποία περνάς 10 ώρες καθημερινά στο γραφείο και ποτέ δεν την είδε με καλό μάτι !) ή φετίχ για τα οποία δεν είσαι και τόσο σίγουρος. Χαλαρώστε με ένα ποτήρι κρασί και μη βγάζετε αμέσως τα ρούχα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε το!


4. Κάντε το σεξ παιχνίδι

Πάρτε μια τράπουλα και παίξτε strip poker. Μπορεί να φαίνεται σαν κάτι που κάνατε στο γυμνάσιο, αλλά αν το ξανασκεφτείς δεν είναι κακή ιδέα αν θέλετε να αλλάξετε λίγο τα σεξουαλικά δεδομένα. Αφότου μείνετε και οι δύο γυμνοί (ή σχεδόν γυμνοί), μπορείτε να μπείτε στο κομμάτι της πραγματικής διασκέδασης: Όταν κάποιος χάνει ο άλλος θα μπορεί να επιλέξει τι θέλει να του κάνει ο ηττημένος. Υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε, αρκεί να υπάρχει τακτική νικητή και ηττημένου για την επιβράβευση και την τιμωρία αντίστοιχα. Το καινούριο με αυτά τα παιχνίδια είναι ότι μπορείς να ζητήσεις από τη σύντροφό σου -κι εκείνη φυσικά από σένα- πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχες τολμήσεις να ζητήσεις.


3. Μίλα της βρώμικα


Τα βρώμικα λόγια για πολλούς είναι το κλειδί για καλό σεξ γιατί περιέχουν κάτι που κανένα άλλο σεξουαλικό παιχνίδι δεν περιέχει: λέξεις. Επειδή το μυαλό μας είναι και σεξουαλικό όργανο, ανταποκρινόμαστε στο προφορικό λόγο αυτόματα - ειδικά όταν κάποιος λέει το όνομά μας. Οι λέξεις προκαλούν συναισθήματα, τις αισθήσεις μας και τη ροή του αίματος.

Το κόλπο ‘’πιάνει’’ γιατί οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα όντα σε αυτά που φτάνουν στα αυτιά τους (και δεν εννοούμε τις μπατονέτες ή το κερί για τα αυτιά). Μίλησέ της, λοιπόν, πρόστυχα αλλά προσοχή, με το σωστό τρόπο γιατί διαφορετικά μπορεί να ξεσπάσει σε γέλια (που δεν είναι το ζητούμενο στη συγκεκριμένη φάση).

Ξεκίνα λέγοντάς της πώς αισθάνεσαι όταν είσαι μέσα της, πόσο απολαμβάνεις το σεξ μαζί της και τι θα ήθελες να της κάνεις μετά (με γαργαλιστικές λεπτομέρειες).


2. Δοκιμάστε νέες στάσεις

Ξέρεις ήδη πώς να τη φέρεις σε οργασμό με δύο στάσεις και τις επαναλαμβάνετε τακτικά γιατί φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα- καταρχήν δεν είναι και τόσο κακό αυτό. Από την άλλη, όμως, αν δε δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, πώς θα μάθετε καινούρια πράγματα;


Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των στάσεων που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σεξ. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας και καταλήξτε σε όσο περισσότερες παράξενες και θαυμάσιες ιδέες θέλετε…


1. Δοκιμάστε νέα μέρη
Το σεξ σε ένα καινούριο μέρος είναι σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στο σεξ. Μπορείτε να απομονωθείτε σε ένα μέρος ή να επιλέξετε ένα πιο ριψοκίνδυνο σημείο. Δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε ένα δημόσιο χώρο (δεν είναι τόσο κοινό όσο νομίζεις π.χ. πόσοι από τους φίλους σου το έχουν κάνει στις τουαλέτες ενός εστιατορίου) ή σε ένα δωμάτιο του σπιτιού που δεν έχετε εγκαινιάσει μέχρι τώρα (πώς σου φαίνεται ας πούμε η κουζίνα;)- ή ακόμη και το σπίτι κάποιου άλλου. Και τέλος πάντων όπου αλλού σας αρέσει. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικά μέρη για να κάνετε σεξ, εκτός από το σπίτι σας, στο κρεβάτι σας – απλά τολμήστε το!


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ