Alter: Διευκρινίσεις ( του κώλου ) για τις οφειλές ....

Alter: Διευκρινίσεις για τις οφειλές
 
 
  |
Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις οφειλές της προχώρησε η εταιρία Ελεύθερη Τηλεόραση (Alter Channel) σε απάντηση επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι οφειλές της εταιρίας προέρχονται από:
α) Παρακρατούμενους φόρους που ανέρχονται στο ποσό των 6.889 χιλιάδων ευρώ και αφορούν περίοδο από το Δεκέμβριο του 2009 μέχρι τον Αύγουστο του 2010. Εκ του ανωτέρω λόγου έχει.....
δεσμευτεί το 50% των λογαριασμών όψεως της εταιρίας.
Οι οφειλές αυτές δεν είναι ληξιπρόθεσμες. Η εταιρία προτίθεται να προβεί σε διοικητικό συμβιβασμό καταβάλλοντας το συντομότερο δυνατόν το 20% της ανωτέρω οφειλής, ποσό που απαιτείται για να αρθεί η ως άνω αναφερόμενη δέσμευση και στη συνέχεια να ρυθμίσει το υπόλοιπο σε δόσεις. Για το διάστημα που υφίσταται η δέσμευση, υπάρχει προσωρινή ταμειακή δυσκολία, η οποία όμως λόγω του προσωρινού χαρακτήρα της εκτιμάται ότι δεν θα επηρεάσει την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρίας.
β) Οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία που ανέρχονται στο ποσό των 548 χιλιάδων ευρώ που αφορούν περίοδο Αυγούστου 2010 και ήταν καταβλητέο τον Σεπτέμβριο 2010. Καμία νομική ενέργεια δεν έχει γίνει κατά της εταιρίας εκ της ανωτέρω αιτίας. Η εταιρία εκτιμά ότι θα καταφέρει να καταβάλει την ανωτέρω οφειλή εντός του επόμενου μήνα.
γ) Τόκους προς τράπεζες που ανέρχονται στο ποσό των 4.461 χιλιάδων ευρώ και αφορούν το α' εννεάμηνο του 2010. Καμία νομική ενέργεια δεν έχει γίνει κατά της εταιρίας εκ της ανωτέρω αιτίας. Η εταιρία συζητά με τις τράπεζες για τη διευθέτηση της ανωτέρω οφειλής.
δ) Οφειλές προς το προσωπικό που ανέρχονται σε ποσό 1.080 χιλιάδες ευρώ και αφορούν περίοδο Σεπτεμβρίου 2010. Καμία νομική ενέργεια δεν έχει γίνει κατά της Εταιρείας εκ της ανωτέρω αιτίας. Η εταιρία εκτιμά ότι θα καταφέρει να καταβάλει την ανωτέρω οφειλή εντός της επόμενης εβδομάδας.
Οι ανωτέρω οφειλές αποτελούν το 23,7% των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ