Ηθοποιός συνελήφθη για ανδρική πορνεία...δηλώσεις

Δηλώσεις του ηθοποιού που συνελήφθη για ανδρική πορνεία

 

Όπως πάντα ΔΕΝ είναι καθόλου ..πασίγνωστος, όπως λένε τα κανάλια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στη φωτο αριστερά.
Ούτε το 1% των Ελλήνων δεν τον ξέρει, οπότε μην αγχώνεστε.
Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για να σχολιαστεί η προσωπική του ζωή. Η είδηση όμως της σύλληψης του για ανδρική πορνεία προκάλεσε έκπληξη στους καλλιτεχνικούς χώρους. Ο λόγος για γνωστό ηθοποιό που...
 παράλληλα εξασκούσε και το επάγγελμα του μοντέλου, ο οποίος πρόσφερε έναντι αμοιβής τις ερωτικές του υπηρεσίες.
Μιλώντας στο Star, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έμπλεξε με την πορνεία. «Τα χρήματα είναι ένα θέμα στην εποχή μας. Δεν γίνεται χωρίς χρήματα. Ίσως είναι ένας εύκολος τρόπος, αλλά είναι ένας τρόπος. Ήμουν ένα διάστημα εκτός καλλιτεχνικού χώρου, ικανό να με ρημάξει οικονομικά» είπε.
Η σύλληψη του έγινε τις προηγούμενες ημέρες, όταν άνδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών έκλεισε ραντεβού μαζί του σε γνωστό ξενοδοχείο. Τα χρήματα όμως ο οποίος του έδωσε ο αστυνομικός ήταν προσημειωμένα και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη και αφέθηκε ελεύθερος.
«Δεν θα το ευχόμουν σε κανένα. Μετάνιωσα ακόμα που γεννήθηκα. Σκέφτηκα ότι θα καταστραφώ… Πιο πολύ σκέφτηκα τους γονείς μου αλλά και στον επαγγελματικό μου χώρο και τα όσα θα λέγανε για εμένα», δήλωσε λίγες στιγμές μετά τη σύλληψη του.
Ο νεαρός ηθοποιός έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού μέσω του διαδικτύου, και η αμοιβή του για μία ώρα ήταν περίπου 300 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ