ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ...Την πάτησε το ασθενοφόρο που πήγε να την πάρει

Την πάτησε το ασθενοφόρο που πήγε να την πάρει

 
Ένας ρώσος αστυνομικός που οδηγούσε μεθυσμένος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε τρια κορίτσια που περπατούσαν στην άκρη δρόμου στην περιοχή Τομσκ της Σιβηρίας.

Το ασθενοφόρο που έφθασε για να τις παραλάβει πέρασε πάνω από το ένα κορίτσι και το σκότωσε, έγινε γνωστό σήμερα από τις τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αστυνομικός που οδηγούσε το Ι.Χ αυτοκίνητό του, έπεσε πάνω στα τρια κορίτσια που περπατούσαν, νύχτα, στην τοποθεσία Καργκασόκ.
Ο 49χρονος οδηγός του ασθενοφόρου, δεν .....είδε τη μια από τις τρεις κοπέλες, που ήταν πεσμένες στο δρόμο και πέρασε από πάνω της με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.
Τα δυο άλλα κορίτσια νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με τραύματα στο κρανίο.
Τα τροχαία που προκαλούν μεθυσμένοι οδηγοί είναι συχνά στη Ρωσία.
Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, από τους 36.000 νεκρούς σε τροχαία το 2007 στη Ρωσία, το 35,9% ήταν πεζοί. Την ίδια χρονιά η Ρωσία αριθμούσε 38 εκατομμύρια αυτοκίνητα.
Ως μέτρο σύγκρισης, η Γαλλία είχε την ίδια χρονιά 40 εκατομμύρια οχήματα και 4.620 νεκρούς στους δρόμους της χώρας, από τους οποίους το 12% ήταν πεζοί.
Ο αριθμός των νεκρών μειώθηκε τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία, φθάνοντας το 2009 τους 26.000 σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ