Σπίτια κάτω από το έδαφος

Σπίτια κάτω από το έδαφος

 

 
Οικολογικά και οικονομικά!
Όσο κι αν προκαλεί εντύπωση, τα σπίτια αυτά πέρα από εντυπωσιακά είναι και οικολογικά και οικονομικά. Η διαμονή κάτω από την γη φαίνεται πως προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής. Δείτε αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις και θα καταλάβετε τα οφέλη


Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως μεγάλος λάτρης της φύσης επέλεξε να ζει κάτω από το έδαφος. Μάλιστα το σπίτι του είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το εσωτερικό να είναι φωτεινό! Επίσης είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ενέργεια.

Το σπίτι αυτό βρίσκεται στην Ελβετία και μόνο η μία πλευρά του δεν είναι... θαμμένη. Οι αρχιτέκτονες εκμεταλλευόμενοι τον περιβάλλοντα χώρο κατάφεραν να φτιάξουν ένα σπίτι που δεν χρειάζεται κλιματισμό ούτε το καλοκαίρι ούτε το χειμώνα!

Οι... σύγχρονοι άνθρωποι των σπηλαίων. Στο Μισούρι των ΗΠΑ μία σπηλιά μετατράπηκε στο απόλυτο οικολογικό σπίτι και μάλιστα σε μοντέρνα γραμμή. Όπως στην προηγούμενη περίπτωση έτσι κι εδώ δεν χρειάζεται κλιματισμός!

Σαν βγαλμένο από παραμύθι. Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται στην Ελβετία. Το έδαφος προστατεύει πλήρως το εσωτερικό των κατοικιών από βροχή, χαμηλές θερμοκρασίες, αέρα και άλλα φυσικά φαινόμενα!

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ