Μπακογιάννη: Φοβισμένος και απελπισμένος ο πρωθυπουργός

Μπακογιάννη: Φοβισμένος και απελπισμένος ο πρωθυπουργός

 

Για νομοτελειακή κατάληξη μιας κυβέρνησης που με κάθε ευκαιρία διακήρυττε ότι εφάρμοζε μια πολιτική που δεν τη πίστευε, κάνει λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.
Η ανεξάρτητη βουλευτής ανέφερε ότι η κυβερνητική πολιτική εξάντλησε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους χωρίς να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα που απαιτούνται για να ανακάμψει η χώρα.

«Και χθες που αποφάσισε υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων να στηρίξει με διλήμματα την πολιτική του ήταν πολύ αργά», συνέχισε αναφερόμενη στον κ. Παπανδρέου για οποίο σημείωσε:
«Οι πολίτες αντικρίσαμε έναν φοβισμένο και απελπισμένο άνθρωπο που από χθες έβαλε τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο».
Η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι το μεγάλο ζήτημα για τη χώρα δεν είναι το χρώμα του χάρτη την Κυριακή των εκλογών, αλλά οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος «προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις που φόρτωσε τον τόπο το πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια»
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη οι πολιτικοί και τα κόμματα να αφήσουν πίσω ξεπερασμένες και συνηθισμένες διαδρομές και να επιδιώξουν εθνική συνεννόηση και τη συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ