Μια παρ' όλιγον αιματοβαμμένη ιστορία αγάπης...

Μια παρ' όλιγον αιματοβαμμένη ιστορία αγάπης...


Στο πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης, ένας νεαρός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς τον παράτησε η αγαπημένη του.
Το χρονικό της ιστορίας έχει ως εξής: Ο νεαρός αυτόχειρας συζούσε με την αγαπημένη του για αρκετά χρόνια, και μάλιστα είχαν σκοπό να παντρευτούν. Πριν όμως από λίγες ημέρες η κοπέλα αποφάσισε πως δεν ήθελε να συνεχίσει τη σχέση. Η ανακοίνωση ήταν σύντομη και η κοπέλα μάζεψε τα υπάρχοντα της από το σπίτι που συζούσε με τον καλό της και επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι.
Οι μέρες περνούσαν και ο νεαρός δεν μπορούσε να ξεπεράσει το χωρισμό. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να απειλήσει την πρώην καλή του, λέγοντας της πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Ύστερα από πολλές απειλές, εκείνος αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα λεγόμενά του και έτσι κατευθύνθηκε στο μαγαζί της καλής του και μπροστά στα μάτια της έμπηξε το μαχαίρι στα σπλάχνα του.
Η κοπέλα κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Ευτυχώς αυτήν την στιγμή έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και βρίσκεται ακόμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Ψυχολόγοι τόνισαν πως συνήθως οι αυτόχειρες που δεν καταφέρουν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, επανέρχονται με νέες προσπάθειες.
Ας ελπίσουμε να μην επιβεβαιωθούν οι ψυχολόγοι, και πως ο νεαρός θα εκτιμήσει την αξία της ανθρώπινης ζωής από εδώ και στο εξής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ