Ο Βελόπουλος πήρε το όπλο του και ..ζορίζει τον Ζορό...σε ''υψηλότατο'' επίπεδο αντιπαράθεσης


Ο Βελόπουλος πήρε το όπλο του και ..ζορίζει τον Ζορό

 

Ολομέτωπη και πρωτοφανή επίθεση, που ξεπερνά τα εσκαμμένα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος εναντίον του Παναγιώτη Ψωμιάδη και της Ν.Δ.

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» απαντώντας στις δηλώσεις του κ.Ψωμιάδη στους Αμπελόκηπους ¨περί καριέρας στην πλάτη του από συνυποψήφιους¨ :
Έχω μάθει ότι στη ζωή ένα πράγμα «δεν παλεύεται», η ανοησία. Τώρα πλέον κατανοώ ότι δεν παλεύεται και η «Ψωμιάδειος λογική».
Δεν με ενδιαφέρουν οι καριέρες των άλλων ούτε η καριέρα του κ Ψωμιάδη. Προσωπικά καριέρα στην πλάτη των πολιτών δεν έχω κάνει, κάτι που αποδεικνύεται από την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα με χιλιάδες ερωτήσεις που με κατατάσσουν ως πρώτο βουλευτή στη Β. Ελλάδα και ούτε πρόκειται να κάνω. Εξάλλου καριέρες κάνουν οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές και οι ζογκλέρ της πολιτικής. Κάτι παραπάνω ξέρει ο κ Ψωμιάδης ως καριερίστας.
Φαίνεται ότι ο Ζορό …..ζορίζεται!!
Επίσης, από την Πιερία, ο Κ.Βελόπουλος δήλωσε:
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Κατερίνη:
¨Θεωρώ την Πιερία μια ευλογημένη περιοχή την οποία όμως διακατέχει η κατάρα της «περιθωριοποίησης» από την πολιτική όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Είναι απορίας άξιον ότι είναι η μοναδική περιοχή στον κόσμο που έχει τόσα πολλά διόδια τα οποία καλούνται να πλήρώσουν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι διερχόμενοι. Ταυτόχρονα δε είναι τουριστική περιοχή. Υπενθυμίζω ότι τα διόδια αυτά είναι εφεύρημα της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ από την οποία υποστηρίζεται ο κ Ψωμιάδης και την οποία ¨λιβάνιζε καθημερινά όπως κάνει με όλες τις κυβερνήσεις όλων των κομμάτων¨. Ως βουλευτής έχω καταθέσει αλλεπάλληλες ερωτήσεις για το θέμα των διοδίων.
Παρουσιάζοντας τον Αντιπεριφερειάρχη κ Μπίτα, μίλησε για έναν άνθρωπο του πολιτισμού, του πνεύματος και ακαδημαϊκό δάσκαλο. Επεσήμανε ότι τα ψηφοδέλτια έχουν κλείσει εδώ και ένα δεκαήμερο, απλά τα παπαγαλάκια του συστήματος Ψωμιάδη παπαγαλίζουν και κραυγάζουν για το αντίθετο: φοβούνται ότι η παρουσία μου θα τους στερήσει το καναβούρι¨ τόνισε.
Για την Κ. Μακεδονία, αφού κατέθεσε σειρά συγκεκριμένων προτάσεων για την ανάπτυξη, μιλώντας αργότερα σε στελέχη του συνδυασμού υπενθύμισε ότι το όνομα Μακεδονία, η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ της οποίας πάντα ήταν και είναι στέλεχος ο κ Ψωμιάδης, το έδινε απλόχερα με επιθετικούς ή ουσιαστικούς προσδιορισμούς, ως ΑΝΩ –ΚΑΤΩ, ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨.
Δεν υπάρχει τέτοια «Μακεδονία», η Μακεδονία είναι Ελλάδα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι! ¨ακόμα και ο κ Ψωμιάδης¨, κατέληξε ο κ Βελόπουλος..
¨Άλλο λοιπόν να είσαι «Μακεδονομάχος» και να «πρωταγωνιστείς» κάνοντας καριέρα πολεμώντας δήθεν το κράτος των Αθηνών και άλλο να το υπηρετείς χειροκροτώντας το. Ο κ Ψωμιάδης τα κάνει όλα.¨
Κλείνοντας τη συνέντευξη είπε στους δημοσιογράφους: ¨Όπως είδατε και στην Κατερίνη, όπως εδώ και χρόνια κάνω στην Αθήνα, ήρθα με το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο, το Ford Fiesta. Αυτή είναι η απάντησή μου στην κακοήθεια του κ Ψωμιάδη.¨

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ