ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ

 

Μετά την χθεσίνη ημέρα ντροπής (3-10-2010) θεώρουμε καθήκον μας να τοποθετηθούμε γιατί πλεον αισθανόμαστε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Εδω και ενάμιση χρόνο παρατηρούμε να γίνονται πράγματα στα οποία είμαστε τελείως μα τελείως αντίθετοι.

1) Γιατί έχουν γίνει αποχώρησεις σοβαρών ανθρώπων(Ζ.Βρύζας) για τις οποίες δεν έχουμε πιστεί για την ορθότητα των αιτιολογιών που αναφέρατε.

2) Γιατί πρέπει να μας παρουσιάζεται μια μίζερη και ηττοπαθής κατάσταση με οικονομικά χρέη και πάσης φύσεως κλάψα ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα σφίζει απο έσοδα (μ.ο. 19.000 διαρκείας, χορηγίες, πωλήσεις παικτών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, είσοδος σε ομίλους UEFA και SOLD OUT σε κάθε παιχνίδι της ομαδάρας μας.

3) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την προπαγάνδα των δημοσιογραφίσκων πληρωμένων υπαλλήλων της διοίκησης σας που με μαεστρία προσπαθεί να δημαγωγίσει τον λαό του ΠΑΟΚ με τον τρόπο που εσείς τους έχετε δασκαλέψει με σκοπό την κάλυψη των λαθών σας.

4) Γιατί πρέπει να δεχόμαστε τον πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ως υπεύθυνο ασφαλείας;;;;;;; ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!

5) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την επιλεκτική μετακίνηση μας σε παιχνίδια εκτός έδρας όπου και όποτε κρίνει η διοίκηση ενώ εμείς θέλουμε να βρισκόμαστε οπουδήποτε παίζει η ομάδα μας(βλ.χαριλάου, ζάγκρεμπ, βάζελο κτλ.)

6) Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε όλα τα "πρόβατα" που εσείς αριστοτεχνικά "θρέψατε" τα τελευταία 3 χρόνια με την βοήθεια των συνεργατών σας (Μ.Μ.Ε.)

Υ.Γ.1) Θοδωράκη θα μας πεις τελικά γιατι έφυγες και επέστρεψες αυτόβουλα λες και ο ΠΑΟΚ είναι γκομενά σου;;;;;;
Υ.Γ.2) Αρνούμαστε την κάθε συνάθρηση της επονομαζόμενης "συντονιστικής επιτροπής" που εσείς συστήσατε. Θα λειτουργούμε οπως χρόνια τώρα με την περηφάνια του αληθινού ΠΑΟΚΤΣΗ χωρίς να γινόμαστε υποχείρια η πιόνια της διοίκησης.
Υ.Γ.3) Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν μας εκφράζει και η σκουληκίστικη νοοτροπία (δικαιολογίες για διαιτησία) δεν αρμόζει στην ιδεολογία του ΠΑΟΚΤΣΗ
Υ.Γ.4) Με αφορμή την εντολή σας για ρίψη χημικών απο τους μπάτσους σας στο λαό του ΠΑΟΚ σας ενημερώνουμε οτι θα μας βρείτε απέναντι σας.

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ... Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ