Ληστές ρήμαξαν την Εύβοια... Ανύπαρκτη η αστυνομία!!!

Ληστές ρήμαξαν την Εύβοια... Ανύπαρκτη η αστυνομία!!!

 


Όλα πήγαιναν καλά στην Οκτωνιά, ένα μικρό χωριό της Εύβοιας, μέχρι το περασμένο Σαββατόβραδο (16/102010) που μέσα στο χωριό μας είχαμε έξι κρούσματα ληστειών.

Συγκεκριμένα, αυτήν τη νύχτα κακοποιοί παραβίασαν τα σπίτια κάποιων κατοίκων και αφού τους έριξαν αναισθητικό, τους λήστεψαν χωρίς να αντιληφθεί κανένας τίποτα, ενώ προσπάθησαν να ανοίξουν ανεπιτυχώς άλλα δύο.

Την επόμενη νύχτα έκλεψαν τρία σπίτια με τον ίδιο τρόπο, ενώ πάλι οι ιδιόκτητες κοιμόντουσαν μέσα σε αυτά.

Χθες το βράδυ (20/10/2010) πήγαν σε ένα σπίτι στο διπλανό χωριό, το Αυλωνάρι, όπου τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τους κυνήγησε έχοντας μαζί του την καραμπίνα του, ενώ κατάλαβε ότι....... ήταν Αλβανοί.

Οι κλέφτες δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν το έργο τους ανοίγοντας δύο ακόμη σπίτια στο χωριό Πυργί, ενώ στο Οριό μπήκαν στο σπιτι μίας ηλικιωμένης και αφού την ξύπνησαν, τη χτύπησαν και την ξεγύμνωσαν για να την εξαναγκάσουν να τους δώσει χρήματα.

Μέχρι στιγμή έχουν πάρει χρήματα, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά, αλλά και καρβέλια ψωμί, σε ένα σπίτι κάθισαν να φάνε χαλβά φαρσάλων χωρίς να πτοηθούν από την παρουσία των εν υπνώσει ιδιοκτητών!

Είναι τόσο τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ που μας έχουν αναγκάσει να φιλάμε σκοπιές...

Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ