Να οικογένεια να μάλαμα...Πατέρας και γιος διακινούσαν ηρωίνη

Πατέρας και γιος διακινούσαν ηρωίνη

 

 

«Βίος και πολιτεία» ήταν ένας 47χρονος πατέρας και ο 22χρονος γιος του που συνελήφθησαν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου γιατί διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στο νησί! Εκτός από τα ναρκωτικά που έκρυβαν στην ταράτσα του σπιτιού τους, βρέθηκαν στην κατοχή τους όπλα αλλά και δεκάδες κλεμμένα είδη!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου που είχαν πληροφορίες για την δράση πατέρα και γιου, έκαναν έφοδο στο σπίτι τους και βρήκαν επιμελώς κρυμμένες στην ταράτσα δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 340 γραμμαρίων. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν άλλα 7,3 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μια ζυγαριά ακριβείας και 30.000 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών! Άλλα 9,8 γραμμάρια ηρωίνης βρέθηκαν κρυμμένη σε ...

εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σπίτι τους, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα».

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη δύο πιστόλια απομιμήσεις, ένα πιστόλι αντίκα, ένα μαχαίρι κα μια σιδερογροθιά, αλλά και πλήθος από ρολόγια, γυαλιά ηλίου, φωτογραφικές μηχανές και κινητά τα οποία τους έδιναν τοξικομανείς για να εξασφαλίσουν την δόση τους! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι όλα προέρχονται από κλοπές και ερευνούν την προέλευσή τους, ώστε να προστεθεί στο κατηγορητήριο και η κατηγορία της κλεπταποδοχής.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ