Αφού μιλάνε πριν τις εκλογές για περικοπή μισθών, φανταστείτε τι θα γίνει μετά!

Αφού μιλάνε πριν τις εκλογές για περικοπή μισθών, φανταστείτε τι θα γίνει 

μετά!

 

 

Υποτίθεται ότι έχει πέσει γραμμή στο ΠΑΣΟΚ, για «σιγή ασυρμάτου» μέχρι τις εκλογές σχετικά με τη λήψη νέων σκληρών μέτρων. Παρόλα αυτά όμως ανακοινώθηκαν οι νέες περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
 Μάλιστα κατά την προσφιλή προπαγανδιστική τακτική του ΠΑΣΟΚ να στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, ανακοινώθηκε ότι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων είναι 40% πιο υψηλές από αυτές των ιδιωτικών υπαλλήλων, με προφανή στόχο να στρέψει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων και να τους απομονώσει, όπως έκανε με τους φορτηγατζήδες και με όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες και φυσικά θα συνεχίσει να κάνει με τη βοήθεια των ΜΜΕ και των συνδικαλιστικών του οργάνων. Σήμερα εκθέτει τους δημοσίους υπαλλήλους στα μάτια των ιδιωτικών και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι χαίρονται. Αύριο θα στραφεί εναντίον των ιδιωτικών, περικόπτοντας μισθούς, δώρα και επιδόματα υπέρ των πλούσιων αφεντικών και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα χαίρονται και πάει λέγοντας.
Αν δεν συνενωθούν πολλές μαζί κοινωνικές ομάδες εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, λύση δεν πρόκειται να υπάρξει. Όμως εδώ το εμπόδιο λέγεται «κομματικοί συνδικαλιστές» οι οποίοι τώρα ήρθε η ώρα να εξοφλήσουν τα δικά τους πολιτικά γραμμάτια εναντίον των συναδέλφων των.
Αναρωτιόμαστε: Αφού λοιπόν το ΠΑΣΟΚ κάνει από τώρα αυτές τις ανακοινώσεις πριν τις εκλογές και μάλιστα κάνει δηλώσεις για τη λήψη του πλέον ακραίου μέτρου της περικοπής των μισθών της κατ’ εξοχήν πιο σκληρής εκλογικής του πελατείας των δημοσίων υπαλλήλων, φανταστείτε τι μέτρα θα ληφθούν μετά τις εκλογές. Ούτε «ψήλος στον κόρφο μας».
Από τις αρχές του 2010 οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες μιλούσαν για απολύσεις 320.000 δημοσίων υπαλλήλων. Εμείς πιστεύουμε ότι το ΠΑΣΟΚ στο τέλος θα κάνει στους δημοσίους υπαλλήλους έναν εκβιασμό. Ή θα δεχθούν τις περικοπές των μισθών ώστε να έχουν όλοι εξασφαλισμένη εργασία, ή θα απολυθούν χιλιάδες. Άσχετα βέβαια ότι στο τέλος θα γίνουν και τα δύο.
Ας δούνε λοιπόν τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι που ακριβώς τους οδηγούν τα κομματικά συνδικαλιστικά τους όργανα και ας σκεφτούν: Θα δεχτούν τις επιλογές της κυβέρνησης ή θα κάνουν απεργία διαρκείας μέχρι το τέλος;
Πάντως, αν έστω και ένας δημόσιος υπάλληλος ψηφίσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τους υποστηρικτές του μνημονίου, τότε τα θέλει και καλά να τα πάθει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ